WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Creatief met kurk: wanddecoratie

Wat is kurk toch een fijn materiaal! Duurzaam, goedkoop en een perfecte manier om die lege wand mee op te vullen. Het is niet voor het eerst dat dit materiaal een trend is, in de jaren 80 zag je het ook volop terug in interieurs. Omdat je er van alles mee kunt en het een ware trend is, geven wij je drie ideeën hoe je kurk als wanddecoratie kunt gebruiken.
Creatief met kurk: wanddecoratie

Kurk als prikbord

Een kurken wand geeft niet alleen een heel origineel effect, het is ook ideaal als prikbord. Prik met mooie punaises quotes, recepten, foto’s en afspraken aan het kurken prikboord. Leuk voor in de woonkamer, de keuken of in de speelhoek van de kinderen.

Creatief met kurk: wanddecoratie

Kurken onderzetters als wanddecoratie

Van kurken onderzetters worden je pannen erg blij, maar je muur ook. Monteer kurken onderzetters bijvoorbeeld boven je bureau. Meerdere onderzetters in verschillende formaten geven je werkkamer een speelse twist.

Creatief met kurk: wanddecoratie

Klok kijken in stijl

Kurk in huis kan nét dat beetje extra geven, waar je al zo lang naar op zoek bent.  En daarvoor hoef je helemaal niet groots uit te pakken. Hang bijvoorbeeld deze leuke klok van het Nederlandse merk Zuiver op.

Shop hier de leukste kurken items voor aan de muur:


Bron: 1. vtwonen | Make-over door: Wendy Verhaegh | Fotografie Barbara Kieboom – 2. vtwonen 4-2016 | Fotografie Ernie Enkelaar | Styling Leonie Mooren, Liza Wassenaar – 3. Zuiver

nog meer: wooninspiratie