WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Catch, treasure, icon: bijzettafels voor buiten

Ook op je terras of balkon kun je vaak best wat extra tafeltjes gebruiken. Zeker wanneer je een zomerse dag doorbrengt met familie of vrienden kunnen een paar mooie bijzettafels voor al die glazen niet ontbreken. Wij zochten de leukste bijzettafels voor in je tuin of balkon bij elkaar. Voor ieder budget, wel zo fijn.
Bijzettafel tuin - vtwonen

Bijzettafel voor binnen en buiten

De meeste bijzettafels zijn niet alleen multifunctioneel omdat je ze overal gemakkelijk bij zet, maar ook omdat je ze op allerlei verschillende manieren kunt gebruiken. Als je op zoek bent naar een bijzettafel voor op je terras of balkon, hoef je echt niet per se alleen naar de buitenvarianten te kijken. Ook bijzettafels die eigenlijk voor binnen zijn, kun je vaak prima buiten gebruiken. En is het buitenseizoen voorbij? Dan schuif je hem gewoon naar binnen. Zo kun je er extra lang van genieten.

Rotan bijzettafel tuin - vtwonen

Rotan bijzettafel in de tuin

Rotan is hip. Niet alleen voor binnen, maar ook voor buiten. Een rotan bijzettafel geeft je tuin meteen een heerlijk zomers sfeertje. Maar dat niet alleen. Een bijzettafel van dit mooie, lichte materiaal is ook nog eens hartstikke praktisch. Niet alleen voor je glazen, hapjes en decoratie maar ook wanneer je hem wil verplaatsen. Door het minimale gewicht van deze bijzettafels verplaats je ze gemakkelijk. Wel zo handig, als de zon aan het eind van de dag in een andere hoek van de tuin schijnt, verplaats je je tafel gemakkelijk met je mee.

Balkonbar - vtwonen

Balkonbar voor een sfeervol balkon

Heb je geen grote tuin maar wel een fijn balkon waar je het liefst de hele zomer doorbrengt? Dan is de balkonbar echt iets voor jou. Dit mooie subtiele tafeltje maak je gemakkelijk aan de reling van je balkon. Het staat hartstikke leuk en is ook nog een praktisch. De balkonbar is diep genoeg om er, met een paar krukken erbij, aan te eten. Gebruik je hem niet om ’s ochtends in de ochtendzon je kop koffie te drinken, zet er dan een paar planten op. Een klein gebaar met een groots effect.

Catch:

Treasure:

Icon:


Bron: 1. vtwonen | Fotografie Barbara Kieboom | Make-over door Leonie Mooren – 2. vtwonen

nog meer: wooninspiratie