WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Klein én fijn: bijzettafeltjes zijn multifunctioneel

De naam zegt het al: bijzettafeltjes kunnen overal. Zet ze naast de bank, bij je bed, bij je lekkere loungestoel of waar je maar net even een klein tafeltje nodig hebt. De bijzettafel is ook een goed alternatief voor de salontafel, voor het geval je weinig ruimte hebt, en voor het nachtkastje. En voor elke woonstijl is er een passende bijzettafel.

woonkamer styling eco

De nieuwste trends

Trends komen en gaan, dus het kan weleens lastig zijn om ze bij te houden. Momenteel zijn bijzettafeltjes gemaakt van natuurlijke materialen en juist tafels met een metalen onderstel populair. Ook tafeltjes gemaakt van meerdere materialen komen veel in het interieur terug. Kun je niet kiezen? Je hoeft niet voor een bijzettafel te gaan, meerdere exemplaren bij elkaar is een trend die voorlopig nog niet voorbij is.

vtwonen 2-2020 | Binnenkijken in een rijtjeshuis in Heverlee | zithoek uitgelicht

Voordelen van de bijzettafel

Dat de bijzettafel handig is, is een ding. Maar waar kun je het tafeltje eigenlijk allemaal neerzetten en hoe combineer je het? In de woonkamer kun je de tafel naast en voor de bank plaatsen. Zet je de tafel naast de bank, dan kun je het tafeltje combineren met een tafellamp of wat woonaccessoires. Voor de bank doet de bijzettafel dienst als salontafel en is het aan te raden niet al te veel woonaccessoires op het kleinmeubel te plaatsen. In de slaapkamer kun je het meubelstuk gebruiken als nachtkastje en waar dan ook in huis kun je er een plant opzetten en de bijzettafel neerzetten ter decoratie. Hét grote voordeel van deze soort tafel? Je kunt het item gemakkelijk verplaatsen. Je gaat er dus nooit mee de mist in. Ideaal!

Onze favoriete bijzettafeltjes:

nog meer: wooninspiratie