vtwonen

Behang met tropische prints

Palmbladeren zijn geen bescheiden muurbloempjes, toch kun je met een muur vol exotisch groen meer dan je denkt. Zo’n tropisch woud is namelijk een geweldig decor voor koloniale meubels, een royale chesterfield of een ruimte vol designklassiekers. Een wandje voorzien van behang met tropische prints is al genoeg om een kamer een totale make-over te geven.


Behang met tropische prints - Kek Amsterdam

Tropisch behang

Niets is meer tropisch dan palmbomen, bladeren en papegaaien. Helemaal wanneer het groen is, is het goed. Vind je een geprint behang met tropische elementen iets te druk voor op jouw muur? Een muur met groen behang kan ook! Bovendien hoef je niet alle muren te behangen. Het is juist leuk als je voor een muur met behang als blikvanger kiest.

Urban Jungle trend

Klaar met je muur? Combineer de tinten groen dan met bruin of zwart, en als tegenhanger een felle kleur zoals rood of roze. Vergeet ook niet wat planten in huis te halen. Hoe meer, hoe beter. Het maakt bovendien niet uit in welke ruimte van het huis je de planten zet. Tegenwoordig mogen ze door het hele huis verspreid worden. Meer Urban Jungle in huis? Plantenhangers, wandkleden en stolpen passen helemaal binnen deze trend. Wij maakten alvast een selectie uit het behangaanbod.

Het mooiste behang met tropische prints:

Vliesbehang, , »African Queen jungle«

Otto

Vliesbehang, , »African Queen jungle«

33.19

ga naar Otto
nieuw sale
Vliesbehang, Rasch, »b.b home passion5 8«

Otto

Vliesbehang, Rasch, »b.b home passion5 8«

24.99,- 15.99

ga naar Otto
HOME AFFAIRE fotobehang »Wintergarden«, 366x254 cm

Otto

HOME AFFAIRE fotobehang »Wintergarden«, 366x254 cm

69.99

ga naar Otto

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties