WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Alles voor een geweldig sinterklaasfeest

Met de Sint en zijn pieten in het land staat ook pakjesavond voor de deur. Menig kinderhart begint sneller te kloppen bij dit vooruitzicht. Een heerlijke avond vol lekkernijen, cadeaus en het luidkeels meezingen van sinterklaasliedjes. Maar een verjaardag is natuurlijk niet compleet zonder slingers en ballonnen. Daarom zochten wij de leukste items om er op 5 december een fantastisch sinterklaasfeest van te maken, zowel voor ouders als voor kinderen. 

O kom maar eens kijken

Feestelijke versieringen voor Sinterklaas vind je onder andere bij HEMA. Cadeaus kunnen mooi worden ingepakt met het inpakpapier, stickers en masking tape in thema. Met behulp van de naamlabels is meteen duidelijk welk pakje voor wie bedoeld is. Tip! Vind hier handige inpaktips. De tafel kan vrolijk worden aangekleed met een Sinterklaas tafelkleed, speciaal servies en de grappige pepernotenpot van Blond Amsterdam. En jouw kleine Sint of Piet? Die kan zich verkleden met de leukste verkleedspullen.

Vier jij pakjesavond met een dobbelspel? Ook hiervoor vind je alles wat je nodig hebt, inclusief speciale dobbelstenen. Hoeveel nachtjes slapen ook alweer tot pakjesavond?

Bron beeld: HEMA

nog meer: wooninspiratie