WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

9x mooie wekkers voor in de slaapkamer

Wakker worden! Je wilt je niet verslapen, dus zijn wekkers onmisbaar. Velen malen leuker dan je wekker op je telefoon is een staande wekker die opvalt. Plaats je de wekker op je nachtkastje dan word je niet alleen op tijd wakker, maar heb je er ook een stijlvol item bij. Welk exemplaar is jouw favoriet?
9x wekkers

De ideale wekker

De ideale wekker is er een die fijn is in gebruik en past bij je slaapkamer. Sta je graag op met wat muziek? Dan past een wekkerradio goed bij jou. Verander jij graag en vaak de inrichting van de slaapkamer? Kies dan voor een tijdloze wekker die bij elke woonstijl en bij elk kleurenpalet past.

Old school wekkers

Een bekende wekker is de wekker met de twee ijzeren bellen. Als deze afgaat, ben je geheid in één keer wakker. Deze wekkers hebben vaak geen snooze-functie. Ideaal dus voor mensen die meteen hun bed uit (kunnen) stappen, zodra ze wakker zijn.

Designwekkers

Hoewel een wekker vooral functioneel is, gaan designers graag los op deze klok. Zo vind je wekkers in de vorm van een alarmbel, hebben sommige wekkers een iPod-dockingstation en zie je ook meteen de datum als je wakker wordt. Ook vind je wekkers in bijzondere vormen en gemaakt van de meest mooie materialen.

Reiswekkers

Als je op reis bent voor zaken of als je op vakantie gaat deelnemen aan een excursie is het belangrijk om op tijd wakker te worden. Want niet elke accommodatie is uitgerust met een wake-up call service. Daarvoor is de speciale wekker voor op reis. Deze wekker is klein en compact, dus passend in elk koffer. Deze wekker past zelfs onder je kussen. Handig toch?

Onze favoriete exemplaren:

nog meer: wooninspiratie