WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

9x kalenders

Een handige manier om bij te houden welke dag het is en wie er bijvoorbeeld jarig is, is het hebben van een kalender. Tegenwoordig heb je ook hele praktische kalenders, zoals die van Uitgeverij Snor. Deze geven je bijvoorbeeld leuke ideeën voor hapjes, taarten en grappige tips en weetjes die het leven met kinderen nóg leuker maken. Met de scheurkalender van Doiy hou je gemakkelijk de belangrijkste en leukste momenten van de dag bij. Je kunt ze namelijk in de afscheurbare vakjes opschrijven.
9x kalenders - Ferm Living

Een kalender in het toilet

Veel kalenders krijgen een plek aan de muur in het toilet. Handig, want je komt in deze ruimte elke dag. Een verjaardag vergeten zal – wanneer je alle verjaardagen ook echt in de kalender opschrijft – niet meer gebeuren. Echter kun je een kalender ook elders in huis ophangen. Zo maak je er de keuken gezelliger mee en is het ook een leuk accessoire voor in de slaapkamer.

Jaarkalender

Je kunt kiezen voor een tijdloze kalender, die niet verbonden is aan een jaar. Deze kalender hoef je dus nooit van de muur te halen. Wil je echter aflezen welke dag het is en wat er die dag gaat gebeuren, kies dan voor een jaarkalender verbonden aan een specifiek jaar.

Onze favoriete kalenders:nog meer: wooninspiratie