WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

9x het kamerscherm als roomdivider

Het kamerscherm is zo gek nog niet. Zo kun je het gebruiken ter decoratie, maar leent het zich ook als roomdivider. Bovendien kun je het kamerscherm gemakkelijk in- en uitklappen én verplaatsen. Tijd om op zoek te gaan naar een mooi kamerscherm als roomdivider en te kijken hoe je dit item kunt stylen!
9x het kamerscherm als roomdivider

Houten kamerscherm als roomdivider

Het houten kamerscherm is waarschijnlijk een van de bekendste soorten kamerschermen. Daarnaast is het Chinese kamerscherm of het Japanse kamerscherm ook een populaire variant. Hierboven zie je hoe vtwonen het houten kamerscherm toepast als roomdivider tussen het werkgedeelte en het leefgedeelte. Slim, want zo kun je fijn werken zonder gestoord te worden.

Kamerscherm te koop

Online zijn er groot aantal kamerschermen te koop. Zo heeft Home24 een aantal kamerschermen in de collectie, maar vind je bij OTTO ook enkele exemplaren. Wil je liever geen kamerscherm als roomdivider, maar bijvoorbeeld een vakkenkast? Bekijk dan eens alle roomdividers op vtwonen.nl. Toch een kamerscherm? Shop hieronder de mooiste exemplaren en lees hier hoe multifunctioneel het kamerscherm is!

De mooiste kamerschermen:

Helaas zijn er geen 9 kamerschermen meer te koop op vtwonen.nl, maar we zullen de mooiste toevoegen zodra deze weer beschikbaar zijn. Happy shopping!

Bron: vtwonen

nog meer: wooninspiratie