WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

9x de mooiste trolleys

Een trolley is zo’n item dat mooi staat in ieder interieur. Van strak tot robuust en van brocante tot industrieel; de keuze is reuze. Wij zetten de 9 mooiste trolleys op een rij en geven je ideeën om de trolley te stylen. Trolley Stock

Als in een museum

Een trolley is erg mooi en praktisch. Je kunt er namelijk een hoop spulletjes in kwijt. Laat je items extra opvallen door voor een neutrale kleur te kiezen, zoals zwart of wit. Perfect voor die souvenirs van een verre reis, of andere persoonlijke woonaccessoires. Houd jij ervan om je interieur vaak te veranderen? Dan is de trolley perfect. Je kunt niet alleen afwisselen met de spullen, maar ook met de plek van je trolley. Door de handige wielen verplaats je hem zo naar een andere hoek in de kamer.

serax-trolleys

Plantenparade

Creëer een oase van groen door een plantenparade in je trolley te plaatsen. Deze stalen trolley van Serax is daar perfect voor. Met zijn meerdere lagen kun je er al je planten en tuinaccessoires in kwijt. Leuk voor binnen, maar door het metalen frame is de trolley ook geschikt voor buiten. Zo’n plantenparade verandert je huis of tuin in een sfeervolle, groene omgeving.

keuken-iblaursen-trolleys

Keukenhulpjes

Het eindeloos zoeken naar de juiste kruiden en andere keukenhulpjes is voorbij. Door ze in een trolley te zetten heb je ze altijd binnen handbereik. Een stalen variant geeft direct een stoere sfeer aan je keuken, zoals deze trolley van Ib Laursen. Stal je trolley op een mooie plek in de keuken en verschuif hem zo naar het aanrecht als je aan het koken bent. Een oude weegschaal, servies, kruiden; noem maar op! Alles krijgt zo een mooie plek. Ook een leuk idee: maak er een cocktailtafel van. Zet er je mooiste glazen, shakers, fruit en drank op en rol hem naar buiten. Zo heb je de perfecte trolley voor een buitenfeestje.

nog meer: wooninspiratie