WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

9x de leren poef

Hebben! De leren poef is een item dat altijd kan. Kies je voor een neutrale kleur dan is het accessoire tijdloos en mag het door het hele huis. Kies je voor een opvallende kleur dan is het een blikvanger in de ruimte. Bovendien kun je de leren poef niet alleen plaatsen in het industriële interieur, maar ook in het klassieke. Combineer het stoere van de lederen poef met zachte materialen in het interieur en het resultaat is een schitterend paleis. Ga jij ervoor?
9x de leren poef

Wit leren poef

De leren poef was vroeger vaak zwart, maar tegenwoordig heeft de bruine leren poef zijn opmars gemaakt. Met name de cognackleurige poef is niet weg te denken uit het huidige interieur. Ook andere kleuren, zoals wit zijn erg mooi voor in huis. Of wat dacht je van een neplederen poef in een opvallende kleur, zoals blauw of geel?

Poefen

Een lederen poef is leuk en handig! Hij is multifunctioneel, want kan ook als voetenbank of tafeltje gebruikt worden. En naast mooie leren poefen zijn er ook gehaakte poefen en gebreide poefen. Nog enige twijfel welke poef het best bij jouw interieur past? Kies dan een kleur poef uit het kleurenpalet van de ruimte. Zo weet je zeker dat de poef erbij past.

Onze favorieten:

nog meer: wooninspiratie