WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

9x de handigste wasmanden

Je droomt vast weleens dat de wasmand leeg is, de was in de droger is geweest en het liefst ook nog gestreken en opgevouwen in de kast ligt. Zonder dat je er iets voor hebt gedaan. Helaas komt het vaker voor dat wasmanden niet leeggewassen worden. Daarom – en omdat ze heel handig zijn – selecteerden wij de handigste wasmanden die je gezien moet hebben.
9x de handigste wasmanden

Handige wasmand

Elke dag wordt er wel wat in de wasmand gegooid. Toch is een wasmand vaak een onding dat vaak in de weg staat. Het liefst zet je de wasmand op een handige plek in de badkamer of op de gang, zodat je meteen je vuile was kwijt kunt. Heb je genoeg ruimte? Dan is het een aanrader om twee wasmanden aan te schaffen. Een voor de donkere was en een voor de witte en gekleurde was. Dat scheelt weer scheiden. Wel zo handig.

Kinderwasmand

Omdat je kinderen niet vroeg genoeg kunt laten leren om op te ruimen, is het handig om ook voor hen een wasmand op de kamer te zetten. Zo leer je ze spelenderwijs welke kleding nog een keertje aan getrokken kan worden en wat al wel in de was moet. Leuk! Zelf van een XXL-shopper een wasmand maken. Kan ook speelgoed in.

Goedkope en dure wasmanden

De een geeft er liever meer dan 100 euro voor uit, terwijl de ander het prima aankan met een wasmand van een tientje. Hoe groot en hoe stevig jouw wasmand moet zijn, is helemaal afhankelijk van hoeveel was er elke dag in de wasmand wordt gegooid. Daarom vind je hier wasmanden voor van verschillende prijsklassen. De mooiste wasmanden vind je in onze shopgids. 

De handigste wasmanden:

Bron: vtwonen september 2015 | Fotografie Louis Lemaire/InsideHomePage.com | Styling en ontwerp Marieke de Geus

nog meer: wooninspiratie