WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

9x CD-kasten voor in huis

CD’s kopen doen we nauwelijks meer, maar de kans is groot dat je nog wel een grote CD-collectie hebt liggen. Deze grote verzameling CD’s houd je bij elkaar met CD-kasten. Een CD-kast kan ouderwets lijken, maar als je hem goed combineert kan hij best hip zijn.
9x CD-kasten voor in huis

Voor de muziekliefhebber

Ben je gek op muziek en heb je door de jaren heen heel veel CD’s gespaard? Dan kan een CD-kast niet ontbreken. Daarmee houd je alles mooi georganiseerd en kun je ook nog je mooie collectie showen. Zo blijf je zuinig op je verzameling albums van al je favoriete artiesten.

CD-kast of CD-rek?

Naast CD-kasten kun je ook CD-rekken kopen. Een rek is open en neemt minder ruimte in. Vaak zijn deze wel iets minder mooi, maar bij een iets kleinere collectie ideaal. Je kunt ook veel kleine dichte rekken aan de muur hangen, zo wordt het weer een soort kast. Ga je voor klassiek of juist modern?

CD-kasten

De CD is alweer redelijk ouderwets, maar misschien heb je een enorme collectie van vroeger. Of ben je gewoon gek op CD’s. Om je collectie goed te kunnen showen zijn er CD-kasten. Sommige als vitrinekast en sommige las open kasten. Deze zijn precies op maat gemaakt dat je CD’s er naadloos in passen. Het is een mooie toevoeging aan het interieur van de echte muziekliefhebber, zelfs al draai je de CD’s nauwelijks meer. Je huis krijgt gelijk een muzikaal tintje, muziek mag ook gezien worden!

Design CD-rek

Houd je van design, dan is Quby misschien wel het coolste CD-rek. B-line Quby is ontworpen door Stefan Bench. De B-line Quby blokken kunnen opgestapeld worden tot een kast waarin CD’s, DVD’s en boeken kunnen worden neergezet. Ook kan Quby los op de grond worden gezet of worden opgehangen aan de muur. Ook heel mooi: de opbergkasten van Muuto. Hier kun je naast CD’s nog veel meer accessoires in kwijt.

9x de mooiste CD-kasten:

nog meer: wooninspiratie