kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

9x grote vazen

Vazen zijn een prachtige decoratie in je interieur en daarbij geldt: hoe groter, hoe beter. Je kunt er bloemen of takken in doen, maar je hebt ook creatievelingen die een transparante vaas vullen met lichtjes, (kerst)ballen of (gekleurd) zand. Ook mooi: een opvallende grote vaas zonder iets erin. Valt op en is de blikvanger in de ruimte. Kortom, stylingmogelijkheden genoeg voor grote vazen.  
9x grote vazen - HAY

Glazen vazen

Gooi jij graag regelmatig het interieur om? En houd je dus wel van een verandering af en toe? Kies dan voor een tijdloze grote vaas, die je altijd kunt gebruiken. Een transparante glazen vaas is zo’n vaas. Je kunt er bloemen indoen, maar heb je andere ideeën dan kan dat ook met dit woonaccessoire. Bovendien past de transparant glazen vaas bij elke woonstijl en in elk interieur.

Keramieke vazen

Keramieke vazen vind je meestal in aardekleuren en passen daarom perfect bij een landelijk interieur. Grote vazen hoeven niet altijd op een dressoir, bijzettafel of eettafel neergezet te worden, juist door hun grootte staan ze prachtig op de grond. Wellicht niet heel standaard, maar zet eens een grote vaas in de hal. Erg mooi en de blikvanger bij binnenkomst.

Stenen vazen

Stenen vazen staan stoer in een industrieel interieur. Zoals bij elke grote vaas geldt en ook bij de stenen variant is dat het woonaccessoire niet verstopt hoeft te worden. De vaas mag dus zeker in het zicht! Het voordeel van stenen vazen is dat ze niet alleen geschikt zijn voor binnen, maar ook voor buiten. Tip! Meer vazen bekijken? Vind hier alle vazen.

Onze favoriete grote vazen:

nog meer: wooninspiratie