kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

70s interieur: leefkuilen, lavalampen en meer

Leefkuilen, lavalampen, schrootjesmuren, het 70s interieur is terug! Je hoeft echter eerder genoemde niet in huis te halen, want het zijn juist de stoelen in eivorm, macramé-plantenhangers en grote planten die we veel terug gaan zien. Ook de kleurrijke prints en retro-designs zijn perfect voor het jaar 2015. Terug in de tijd dus!

Een jaren 70-interieur van nu

Grote kamerplanten zijn in het jaren 70-interieur onmisbaar. Ook een must voor deze stijl zoals hierboven te zien: een schapenvacht over de stoel, extra bijzettafels en een dik vloerkleed. Uiteraard mogen de felle kleuren niet ontbreken en is donker hout ook veel gespot in het 70’s interieur. Tip! Met de items van het merk Madam Stoltz zorg je voor een modern 70’s interieur.

Plantenhanger van macramé

De macramé plantenhanger is perfect voor in je 70s interieur. Maak er een zelf – vind hier de DIY macraméhanger en hier nog een stappenplan voor de macramé plantenhanger – of bekijk plantenhangers die al voor je zijn geknoopt. Meer macramé? In het artikel macramé en ander knoopwerk vind je nog meer fijne items voor in je 70s interieur.

Onze favorieten voor het 70s interieur:
Bron: Madam Stoltz

nog meer: wooninspiratie