WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

5 unieke ideeën voor spiegels in huis

Spiegels zijn (meestal) onze grote vriend. Handig om in te kijken, maar ook mooi om mee te decoreren. Groot, klein. vierkant, rond: er bestaan oneindig veel soorten spiegels. Daarom geven we jou vijf unieke ideeën om spiegels toe te voegen aan je interieur.

Met z’n allen aan de wand

Hang een verzameling van meerdere kleine spiegels aan de wand. Rond, vierkant, modern, antiek: alles mag! Juist de combinatie van verschillende soorten stijlen en kleuren maakt het een kunstwerk voor aan de muur. Ook erg handig als je met meerdere mensen woont, want zo kan iedereen tegelijkertijd in de spiegel kijken.

XL spiegel

Heb je niet zo’n groot huis, maar wil je wel ruimte creëren? Plaats dan een xl spiegel aan de wand. Spannend? Ja! Maar het is de perfecte manier om die saaie muur op te vullen. De ruimte waarin hij staat lijkt hierdoor vele malen groter.

Spiegel en kapstok in een

Deze kapstopspiegel van Leitmotiv is een handige oplossing voor in de gang. Kun je net voordat je de deur uitvliegt nog even in de spiegel kijken. Bovendien is deze kapstok en spiegel in één voorzien van een handig opbergbakje voor sleutels en portemonnees.

Een retro muur

Geef je interieur een retro twist met deze TV-spiegel van Design Letters. Het ontwerp is geïnspireerd op een vintage beeldbuis en de kleur turquoise geeft de spiegel een speels karakter. Hij is klein, fijn en past daardoor in vrijwel ieder interieur. Door de handige antenne kun je hem gemakkelijk ophangen. Hang er meerdere naast elkaar of houd het simpel en kies voor slechts één spiegel.

Mini en maxi

Creeër een speels effect door twee dezelfde spiegels op te hangen in een klein- en een groot formaat. Deze leatherlook hangspiegels geven je interieur een stoere uitstraling.

Tip! Bekijk hier alle spiegels.

Geïnspireerd geraakt? Hier koop je de mooiste spiegels voor jouw woning:

Bron: 1. vtwonen – 2. vtwonen juli 2013 | Fotografie Jeroen van der Spek | Styling Cleo Scheulderman – 3. Leitmotiv – 4. Design Letters – 5. Gubi

nog meer: wooninspiratie