kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

5 manieren om je handdoek op te bergen

Stapel jij ook altijd de handdoeken op in een badkamerkast? Je bent de niet de enige. De badkamerkast is namelijk geliefd in de badkamer. Wil je een handdoek opbergen, maar dan anders? Dan zijn de volgende 5 manieren om je handdoek op te bergen een aanrader.
Handdoek opbergen - Decoratie ladder

Handdoek opbergen aan een ladder

De houten decoratie ladder is een mooi item voor in de woonkamer of in de slaapkamer, maar je kunt de ladder ook prima in de badkamer plaatsen. Hier doet de ladder dienst als opberger voor je handdoeken. Bovendien kun je handdoeken ook goed aan de ladder laten drogen.

5 manieren om je handdoek op te bergen - Opbergmand

In een mand

Wil je meer handdoeken opbergen, dan is de mand een aanrader. Stapel de handdoeken niet, maar rol ze op. Staat net wat mooier en geeft de badkamer een warme uitstraling. Bekijk hier alle opbergers of shop een van onderstaande manden.

5 manieren om je handdoek op te bergen - Trolley

Handdoek opbergen in een trolley

De trolley is hét item waar je echt alle kanten mee op kunt. Zo is deze te gebruiken naast je bureau, in de keuken en in de woonkamer voor kleine accessoires. Uiteraard kun je de trolley ook goed in de badkamer gebruiken voor het opbergen van handdoeken. Staat deze in de weg? Dan verschuif je de trolley moeiteloos.

5 manieren om je handdoek op te bergen - Touw

Aan een touw

Deze handdoekopberger is een zelfmaker, maar wel een eenvoudige. Het enige wat je nodig hebt zijn kleine haakjes met een oog en een stevig touw. Tip! Kies een scheepstouw. Het resultaat is een originele manier om je handdoek op te bergen en te laten drogen.

5 manieren om je handdoek op te bergen - Handdoekring

Door een ring

De handdoekring is perfect voor naast de wasbak, maar kun je ook elders in de badkamer gebruiken om je handdoek aan op te hangen. Het fijne aan de handdoekring is dat je er ‘m zelf kunt maken of kant-en-klaar kunt kopen. Bovendien hoeft de handdoekring niet heel veel te kosten.

Bron: 1 & 2. HKliving – 3. IKEA – 4. Martha Stewart – 5. House Doctor

nog meer: wooninspiratie