kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

16x opvallend tafelzeil

Word jij ook zo vrolijk bij het zien van zomers tafelzeil? Je bent niet de enige! Tafelzeil is populair; het is praktisch en verkrijgbaar in de meest uiteenlopende prints. Reden om de mooiste exemplaren eens op een rij te zetten. 

Praktisch tafelzeil

Tafelzeil is waarschijnlijk het meest praktische keukentextiel. Met een vochtig doekje maak je het gemakkelijk schoon en het kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Vooral met kinderen is tafelzeil ideaal. Koekjes bakken, knutselen, schilderen, eten: de tafel heeft flink wat te verduren, maar met tafelzeil houd je de tafel langer mooi. Pas wel op met schuurmiddelen, het zou zonde zijn als de print beschadigt.

Gecoat en plastic tafelzeil

Bij het kopen van tafelzeil kun je vaak kiezen tussen plastic en gecoat tafelzeil. Het verschil is dat gecoat tafelzeil een natuurlijkere uitstraling heeft, omdat de stofstructuur grotendeels behouden blijft. Daarnaast is gecoat tafelzeil sterker, omdat het geweven is. Bovendien kan het op 30 graden in de wasmachine gewassen worden. Plastic tafelzeil daarentegen is goedkoper.

Mexicaans tafelzeil

Met Mexicaans tafelzeil waan je je in een tropisch oord. Oké, vergeet de drankjes, hapjes, opzwepende muziek en mooi weer niet, maar vrolijk is het Mexicaans tafelzeil zeker. Opvallend en kleurrijk ook. Een bekend merk met dit soort tafelzeil in de collectie is Kitsch Kitchen. Heel fijn: het merk verkoopt tafelzeil op maat, dus zelfs een kleine bijzettafel kun je al voorzien.

Merken met tafelzeil

Het merk Graham & Brown verkoopt via de webshop van vtwonen mooi tafelzeil, maar bekijk zeker eens de collecties van Lola, Vallila Interior en Marimekko.

Tafelzeil inspiratie

Meer inspiratie? Lees dan eens de artikelen zo dek je de tafel voor een high tea, groene tafelstyling en tips voor jouw feestelijke tafel. Meer doen met tafelzeil? Maak zelf je eigen zomerse tuintafel met tafelzeil.

Shop opvallend tafelzeil onlineBron beeld: 1. Vallila Interior – 2. Lola

nog meer: wooninspiratie