WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

15x zwart-witte woonaccessoires

Geen duo is sterker dan zwart en wit. Samen overleven ze alle seizoenen en trends. Maar ook apart zijn zwart en wit ijzersterk, zowel binnen als buiten. Beiden combineren namelijk uistekend bij levend groen en geven buiten- en binnenruimtes extra karakter. Zin in iets nieuws? Ga eens aan de slag met zwart-witte woonaccessoires.
15x zwart-witte woonaccessoires

Vazen, spiegels en woontextiel

De collectie woonaccessoires is eindeloos. Bedenk daarom goed wat voor uitstraling je wilt meegeven aan je interieur. Wil je graag een huis dat helemaal van nu is, kies dan voor mooie grafische patronen die veel terug te vinden zijn bij woontextiel als sierkussens en vloerkleden of bij vazen en kandelaars. Ook een leuk idee: een mooi strak zwart object aan de wand dat mooi afsteekt tegen een witte muur, denk bijvoorbeeld aan een spiegel.

Wil je echter een meer tijdloze inrichting kies dan voor mooie basic vormen in dan wel effen zwart of effen wit. Hiermee kun je een kamer gezelliger maken zonder de rust te verstoren.

15x zwart-witte woonaccessoires

Heel veel planten

Zwart en wit combineren uitstekend bij levend groen en dat geldt zeker ook voor kamerplanten. Op de grond, in de vensterbank en zelfs in de lucht: planten kunnen overal. Tip! Ga voor prachtige plantenhangers en terraria in het zwart en/of wit die het interieur nog mooier maken. Bovendien een geweldig excuus om nóg meer vetplanten, cactussen of varens in huis te halen.

De 15 mooiste zwart-witte woonaccessoires:
nog meer: wooninspiratie