WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

15x Waxinelichthouders

Van waxinelichthouders heb je nooit genoeg. In de vensterbank, op tafel, op een wandplank. Eigenlijk kun je overal en altijd waxinelichtjes in huis plaatsen. Want wat is nu gezelliger dan kaarslicht in huis? Vooral op een romantische avond zijn ze natuurlijk onmisbaar.

Theelichtjes

Wie kent ze niet, waxinelichtjes. Ze worden ook wel theelichtjes genoemd, omdat ze vroeger vaak werden gebruikt om de thee warm te houden. Deze kaarsjes zijn volop te verkrijgen en kosten bijna niets. Zo kun je het kaarsje dus altijd snel vervangen als het is opgebrand en heb je jarenlang plezier van je waxinelichthouder. Een waxinelichtje brand ongeveer vier uur. Tegenwoordig heb je ze ook in allerlei kleuren en zelfs als geurkaarsen.

Glazen waxinelichthouder

Je vindt op viavtwonen waxinelichthouders van allerlei materialen, waaronder glazen houders. Ook deze zijn er weer in allerlei vormen en maten. Liever een ander materiaal? Bekijk op viavtwonen niet alleen glazen waxinelichthouders, maar ook lichtjes van andere materialen zoals rvs, plastic, hout of zelfs papier.

Candlebags

Zo zijn er ook waxinelichthouders van papier, deze worden ook wel candle bags genoemd. Doordat ze gemaakt zijn van papier schijnt het licht van het waxinelichtje er gemakkelijk doorheen. Zet een waxinelichtje in een simpele glazen houder en de print op het papier wordt van binnenuit verlicht. Dit zorgt voor een warme en gezellige uitstraling. Heel mooi in de zomer op het terras, maar ook leuk als brievenbuscadeau!

Onze favoriete waxinelichthouders:

Bron: Bloomingville

nog meer: wooninspiratie