WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

12x staande spiegels

Spiegeltje, spiegeltje…. tja deze spiegels hangen niet aan de wand. Het handige aan staande spiegels is dat je niet hoeft op te hangen. je kunt ze dus verplaatsen wanneer jij dat wilt. Er bestaan kleine staande spiegels voor op tafel of in de badkamer, maar er zijn ook grote staande spiegels te krijgen. Zo kun je elke dag jouw outfit bewonderen.

Spiegels

Een spiegel is natuurlijk onmisbaar! Maar neem niet zomaar een spiegel, want er zijn heel veel mooie exemplaren te koop. Er zijn zijn zoveel soorten spiegels dat het handig is eerst rond te kijken en te bedenken voor jezelf waar je de spiegel neer gaat zetten. Een spiegel plaatsen in een kleine ruimte zorgt ervoor dat de kamer groter lijkt. Ga dan wel voor een wandspiegel, anders staat de spiegel alsnog in de kamer. Of heb je liever een kleine staande spiegel voor in de badkamer?

Staande passpiegels

Een staande passpiegel staat erg sjiek in de slaapkamer. Ze zijn extra mooi met een roomdivider ernaast om je achter om te kleden. Maar een passpiegel gebruik je vooral om je outfit goed te kunnen bekijken. Het handige aan de staande passpiegels is dat je ze kunt verplaatsen, zo kun je ze bijvoorbeeld op een plaats zetten waar het licht het best is.

Kleine staande spiegels

De kleine staande spiegels zijn meestal bedoeld als make-upspiegels of scheerspiegels. Zo kun je ze op je kaptafel zetten, maar ze zijn ook handig te gebruiken voor in de badkamer. Ook een goed idee: een kleine spiegel met ruimte voor sieraden. Zo hoef je ’s ochtends niet meer te zoeken naar je horloge of favoriete ketting. Handig toch?

Onze favorieten:nog meer: wooninspiratie