WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

12x mooie sidetables

Ode aan de sidetable: het eigentijdse tafeltje die op iedere plek in huis tot zijn recht komt. Vanwege zijn smalle vorm kun je hem gemakkelijk kwijt in de hal, tegen de achterkant van de bank of als stoer alternatief voor de kaptafel. Kortom, sidetables passen overal in huis!
12x mooie sidetables

Een persoonlijk boudoir

Een sidetable met je verzameling favoriete accessoires erop maakt het een persoonlijk boudoir. De sidetable krijgt in de slaapkamer een romantisch tintje door het te gebruiken als kaptafel. Met een grote brocante spiegel erboven is het plaatje helemaal af. Ga je liever voor een stoere look? Plaats de sidetable tegen de achterkant van je bank en zet er grove kandelaars of vazen op. Met een kralenketting en een veelgekleurde bloemtak style je het geheel af tot een pronkstuk in je interieur.

Verschillende sidetables

Online vind je verschillende stijlen in sidetables. Zo kun je kiezen voor een landelijke sidetable of juist een moderne sidetable. Daarnaast zijn er natuurlijk ook verschillende materialen in sidetables, waaronder eikenhout of helemaal in de trend van nu: sloophout. Een witte of zwarte sidetable is gemakkelijk te combineren met verschillende woonstijlen. Heel populair zijn ook de glazen tafels, kies voor glas voor een ruimtelijke en moderne look.

Houten sidetable

Erg populair is de houten sidetable. Of het nu teak, eiken of steigehout is, het kan allemaal. Houten sidetables kunnen een landelijke of brocante look hebben, maar kunnen ook juist heel modern zijn.

nog meer: wooninspiratie