WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

12x ingelijste spreuken voor aan de muur

Vier de feestdagen met een spreuk. ‘Smile, laugh, dance’, ‘Het leven is een feest, maar je moet wel zelf de slingers ophangen’: ingelijste spreuken zijn helemaal van nu en volop verkrijgbaar. Bovendien ook een goed idee om cadeau te doen.
12x ingelijste spreuken voor aan de muur

Spreuken aan de wand

Waar vroeger de tegels met spreuken populair waren, zijn het nu de ingelijste quotes. Het liefst zo rustig mogelijk, zodat alle aandacht naar de quote gaat. Vooral de selectie van Bloomingville en de collecties van Paqhuis en Roomblush zijn het bekijken waard. Kies je voor rustige lijsten, dan mogen er zeker een aantal bij elkaar gehangen worden. Het resultaat is een muur dat de blikvanger in de ruimte is. Hulp nodig bij het ophangen? Lees dan het artikel lijsten en prints ophangen doe je zo. Ook een leuk idee: een aantal ingelijste spreuken op een fotolijstplank.

Nachtkastje met quotes

Maken spreuken en quotes jou heel gelukkig? Kies er dan ook voor om een spreuk op je nachtkastje te schilderen. Lees hier hoe je zelf nachtkastjes met quotes maakt. Meer inspiratie? Lees hier alles over wanddecoratie. Vergeet daarna zeker niet deze muurdecoratie te bekijken, zodat je direct de muur kunt stylen.

Onze favoriete ingelijste spreuken:
Bron beeld: Bloomingville

nog meer: wooninspiratie