WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

12x een bijzondere, staande kapstok

Moet een kapstok vooral functioneel of ook decoratief zijn? Waarom niet beide? De kapstok staat bij de meeste huizen in de hal, de eerste ruimte waar je binnenkomt. Laat daarom jouw kapstok een opvallende binnenkomer zijn. Wij zochten voor jou 12x een bijzondere, staande kapstok uit.
12x een bijzondere, staande kapstok

Kapstok staand

Er zijn kapstokken in allerlei soorten en maten: haken aan de wand, kapstokrails met hangers, maar ook staande kapstokken. Een staande kapstok zet je in een hoek in de hal en biedt plaats aan al je jassen, tassen en sjaals. Heb je geen plek in de hal? Dan is de vloerkapstok ook handig in de slaapkamer of, indien je daar veel ruimte hebt, in de keuken.

Staande kapstok hout

De staande kapstok van Barrani, gemaakt van populierenhout, is strak en modern. Door zijn neutrale en natuurlijke houtkleur past de kapstok in vrijwel elke hal. De kapstok van Barrani is ook verkrijgbaar in het wit. Liever een opvallender exemplaar? Dan is hij er ook nog in het appeltjesgroen. Je jas hang je aan één van de vier haken. Sjaals en tassen gooi je nonchalant over de ‘armen’ van de kapstok heen.

Kapstok boom

Erg populair blijven toch wel de kapstok bomen: een kapstok in de vorm van een boom. Je jas hang je op aan één van de vele takken. Hay, HKliving, Zuiver en Leitmotiv hebben allemaal een kapstok boom in hun collectie. Bekijk ze in ons favorietenoverzicht hieronder!

Design kapstok

De koperen kapstok van designer Borek Sipek is past een echte binnenkomer. Deze staande kapstok is gemaakt uit messing. De verfijnde blaadjes dienen als haakjes. Een echt design pronkstuk voor in je hal.

12x een bijzondere, staande kapstok:nog meer: wooninspiratie