kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

12x de mooiste posters voor in je interieur

Mag die witte muur in huis meer kleur krijgen? Ren niet direct naar de bouwmarkt voor felgekleurde verf, want met een kleurrijke poster bereik je ook veel. Liever geen kleur aan de muur, maar wel levendigheid? Kies dan voor grafische posters of posters met een leuke spreuk. De mooiste posters zijn dé accessoires waarmee je je interieur snel een andere uitstraling geeft.
12x de mooiste posters voor in je interieur - Ferm Living

Kleurrijke posters

Durf jij het aan? Een kleurrijke poster is dé blikvanger aan de muur. HK Living is een ster in het ontwerpen van opvallende posters met prints voor aan de muur. Bekijk dus zeker eens de HK Living-collectie als je op zoek bent naar kleur. Liever geen gaten maken in de muur, maar toch posters in huis? Doe dan de poster in een lijst en zet deze op een bureau of wandplank.

12x de mooiste posters voor in je interieur - Kreativitum

Zwart wit posters

Wil je je witte muur wel graag wat opfleuren, maar past kleur niet bij jouw inrichting? Kies dan voor een zwart-wit poster. Net zoals bij gekleurde posters geldt ook voor zwart-wit posters: de keuze is enorm! Van ingelijste quotes tot het metronetwerk van Londen. Er is voor elke muur wat passends te vinden. Tip! Bekijk ook eens de rest van de collectie muurdecoratie.

Stylen met posters

Handig! Blogger Elske laat zien hoe je die mooie poster combineert en wat de mooiste posters voor de kinderkamer zijn. Meer inspiratie? Vind hier alle artikelen over muurdecoratie, zodat je elke muur van wat moois kunt voorzien.

De mooiste posters online:

nog meer: wooninspiratie