WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Schrobben en boenen met deze schoonmaaktips

Zo nu en dan gaat het bij ons kriebelen, dan halen we de emmers, borstels en sponzen tevoorschijn voor een ouderwets potje boenen en poetsen. Maar schoonmaken doen we wel in stijl natuurlijk! 
schoonmaken tips
Kapstok van bamboe met hangers, 66x71x170 cm, waszak met bamboe kruispoot, 39x46x66 cm, wasmand van grijze stof met bamboe rand, vierkant 54x30x46 cm en 53x34x50 cm of rond 154 38×40 cm en 47×50 cm (Øxh) (Hübsch).

Schoonmaakidee 1

Maak je ramen schoon met een sopje van water en wat glansspoelmiddel voor de afwasmachine. Helder en streeploos is het resultaat!

Schoonmaakidee 2

Een fijn schoonmaakmiddel is een combinatie van azijn en water. Het maakt niet alleen grondig schoon, het verwijdert ook restjes van andere schoonmaakproducten.

Schoonmaakidee 3

Stoffige planten? Maak de bladeren schoon door ze af te nemen met een mengsel van lauw water en een scheutje melk.

Schoonmaakidee 4

Zuig vóór je gaat stofzuigen met de stofzuiger een beetje waspoeder op. De frisse geur wordt zo door je hele huis verspreid.

Schoonmaken en shoppen

schoonmaken

Keukenset van Zone, pedaalemmer van Zone, veger en blik van Menu, opbergmand van Ferm Living, theedoek van By Mölle, zeepdispencer van Bahne, handdoek van Ferm Living, wasmand van Brabantia, wisser van Menu, schort van ZicZac.

Bron: vtwonen 04-2017

nog meer: wooninspiratie