WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Zo verbloem je die muffe geur uit de stofzuiger

Stofzuigen. Het is vast niet je favoriete taak. En dan heb je jezelf eindelijk zover gekregen om de klus te klaren, ruikt je huis na afloop ook nog eens muf. Wat is dat toch met stofzuigers en de geur die ze verspreiden als je ze gebruikt hebt? Geen zorgen, wij weten raad. Met deze gouden tip verbloem je de muffe geur uit de stofzuiger.

Muffe geur uit de stofzuiger: zo kom je er vanaf

Het is eigenlijk heel simpel. Koop een pak waspoeder (het mag gerust de goedkoopste zijn, als er maar een lekkere geur in zit). Strooi een beetje van het poeder uit over de vloer en zuig het vervolgens op met de stofzuiger. Het waspoeder zit nu in de stofzuigerzak en door de luchtstroom die er steeds langs komt zal de heerlijke geur van fris wasgoed zich verspreiden in je huis. Zo wordt het huis dus schoon én ruikt het er ook verrukkelijk!

Meer geuren

Naast waspoeder kun je meer geuren opzuigen. Wat dacht je van een paar vanille- of kaneelstokjes? Maar ook met lavendelbloemetjes krijg je hetzelfde effect. Even geen zin om speciaal iets aan te schaffen voor deze truc? Spuit dan een beetje parfum of luchtverfrisser op een papiertje en zuig het papiertje vervolgens op. Zeg maar vaarwel tegen een muffe geur uit de stofzuiger!

nog meer: wooninspiratie