WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Ronde accessoires zijn helemaal van nu

Als we de interieurtrends mogen geloven, dan is curvy, zacht, pluche en comfy het helemaal op dit moment. Ronde accessoires zorgen voor warmte, vrouwelijkheid en een behaaglijk gevoel in huis. Kun je daar wel iets van gebruiken, dan kun je hier beginnen met inspiratie opdoen.

ronde accessoires in het interieur

Ronde tafel

Een ronde tafel staat voor gezelligheid, contact en samenzijn. Aan een ronde of ovalen eettafel kun je oogcontact maken en is iedereen betrokken bij wat er op dat moment gebeurt. Handig als je kinderen hebt, maar vooral gezellig met een tafel vol gasten.

En misschien nog wel de beste reden om voor een ronde tafel te gaan: hij staat gewoon hartstikke mooi, óók in kleine ruimtes!

Curvy stoelen

Wegdromen in een zachte stoel is wat iedereen wil. Een ronde fauteuil zorgt voor een behaaglijk gevoel en is een eyecatcher op zich. Fijn om in te lezen, televisie te kijken of gewoon lekker te zitten. Met afstand de koningin van de ronde meubels in huis.

Ronde spiegels

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand… waar vind ik de mooiste ronde accessoires van het land? Hieronder natuurlijk! Een ronde spiegel straalt zachtheid uit en kun je zowel in de badkamer als in de slaapkamer gebruiken en natuurlijk ook als accessoire in de gang of de woonkamer. Net wat je leuk vindt. Kies je favoriet.

nog meer: wooninspiratie