WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Met shutters weer je stijlvol stiekeme pottenkijkers

In Amerika zijn shutters niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Maar ook in Nederland winnen ze flink aan populariteit. En dat is niet zo gek, want shutters zijn stijlvol en dé oplossing voor ramen waar andere zonwering niet mooi of mogelijk is.

jasno shutters slaapkamer

jasno shutters woonkamer

Shutters zijn houten binnenluiken met verstelbare lamellen. Je kunt de lamellen op en neer bewegen en daarmee zelf de lichtinval bepalen. Zo kun je ’s ochtends bij een kop koffie genieten van de eerste zonnestralen en de lamellen een stukje dichtdoen als je de krant gaat lezen of tv wilt kijken. En als je het licht liever helemaal wilt weren, dan kun je de lamellen helemaal sluiten.

Creëer je eigen sfeer

Of je je huis nu een romantisch, landelijk tintje wilt geven of juist houdt van strak en rustig, shutters passen bij iedere stijl. Door de keuze uit verschillende lamelbreedtes, scharnieren, bedieningsvormen en vele lak- en beitskleuren kun je ze helemaal op jouw interieur afstemmen.  JASNO heeft ook houten jaloezieën in haar collectie. Deze blinds kunnen in dezelfde lamelbreedtes en kleuren geleverd wordens en combineren dus perfect met elkaar.

Shutters voor alle ramen

Shutters zijn niet alleen praktisch en stijlvol, ze zijn ook een oplossing voor ramen waar andere zonwering niet mooi of mogelijk is. Denk aan metershoge puien, ronde ramen, dakramen en draaikiepramen. JASNO shutters kunnen in vrijwel alle vormen en maten geleverd worden. Shutters kunnen ook worden gebruikt als afscheiding van een ruimte of in een kastenwand.

Shutters in de badkamer

JASNO shutters zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen. Ze zijn duurzaam, perfect afgelakt en vochtbestendig. Dus ook in de badkamer kunnen ze zonder problemen worden toegepast. Ze geven sfeer en warmte aan deze, vaak betegelde ruimte en dragen bij aan een goede akoestiek.

Shutters en duurzaamheid

Primewood shutters zijn FSC®-gecertificeerd en gemaakt van het exotische en duurzame white teak. De stevige, maar lichte houtsoort heeft een mat-zilveren kleur en een subtiele nerfstructuur. JASNO Ecowood shutters zijn gemaakt van samengeperste houtvezels uit milieuvriendelijk beheerde bossen. Ze zijn leverbaar voor rechte en schuine raamvormen en in de vijf meestgevraagde wittinten uit de JASNO-collectie.

Shutters meefinancieren

JASNO heeft exemplaren in verschillende prijsklassen. Op jasno.nl kun je zelf een globale vanaf-prijs berekenen voor jouw situatie. Net als een houten vloer, worden Jasno shutters nagelvast in je huis bevestigd. Hierdoor is het mogelijk shutters mee te financieren in je hypotheek.

Meer informatie

Op jasno.nl kun je eenvoudig een brochure aanvragen, maar je kunt ook gebruik maken van de gratis app die JASNO heeft uitgebracht. Met deze app voorzie je in drie eenvoudige stappen je ramen van shutters. Snel, realistisch en leuk om te doen!  Wil je de shutters zien en voelen? Kijk dan welke JASNO-dealer bij jou in de buurt zit.

Bron: In samenwerking met JASNO

nog meer: wooninspiratie