vtwonen

Grove linnen gordijnen

Gordijnen zijn er in alle soorten, maten, kleuren en structuren. Kies bijvoorbeeld eens voor grove linnen gordijnen, zo bepaal je heel snel de sfeer voor een kamer. Niet heel geschikt voor een slaapkamer, maar in een woonkamer stralen ze.

linnen gordijnen

Linnen gordijnen

De ietwat grove linnen structuur van de gordijnen heeft een fijne, basic uitstraling. Je kunt kiezen uit 5 verschillende kleuren: offwhite, lei, koraal, kiezel en groen (zoals op de foto).

Weet je niet of deze gordijnen bij jouw interieur passen? Bekijk meer inspiratie op het gebied van gordijnen.

Bron: vtwonen maart 2014 | Fotografie Alexander van Berge | Styling Fietje Bruijn

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Kelly op 6 juli 2015 om 15:42

Goedendag, Is de nieuwe collectie al binnen van de linnen gordijnen? Ik hoor het graag, bedankt.

>

Marije Janmaat op 7 april 2015 om 23:46

Hallo!!
ik zou graag de grove linnen gordijnen willen bestellen.
Waar zijn deze te koop?

groeten en een zone dag toegewenst,
Marije

>

vtwonen op 8 april 2015 om 10:14

Beste Marije, de licentie met onze gordijnen leverancier is beëindigd… er is wel een nieuwe licentiepartner en de voorbereidingen voor de nieuwe collectie zijn volop in gang. Dus in 2015 krijgen we een nieuwe collectie. Om te horen of de oude collectie nog wel verkrijgbaar is, zou je even contact op kunnen nemen met Vriesco: https://www.ahouseofhappiness.com/nl/contact.html

>

Widelo Caderius op 24 oktober 2014 om 13:52

Ik zou deze linnen gordijnen graag in een winkel willen bekijken. Kunt u mij een verkoopadres geven in de buurt van postcode 2317 LL ?
met vriendelijke groet, Widelo Caderius

>

vtwonen op 27 oktober 2014 om 11:45

Hi Widelo, de licentie met onze gordijnen leverancier is beëindigd… er is wel een nieuwe licentiepartner en de voorbereidingen voor de nieuwe collectie zijn volop in gang. Dus in 2015 krijgen we een nieuwe collectie. Om te horen of de oude collectie nog wel verkrijgbaar is, zou je even contact op kunnen nemen met Vriesco: https://www.ahouseofhappiness.com/nl/contact.html Zij kunnen je meer vertellen over de oude collectie.

Shop suggesties

Inspiratie suggesties