WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

California dreamin’ in de achtertuin met de buitenverfcollectie van Kelly Wearstler voor Farrow & Ball

Jezelf met één kwaststreek naar zonnig California? Dat kan! Farrow & Ball lanceert in samenwerking met interieurdesigner Kelly Wearstler een nieuwe buitenverfcollectie ‘The California Collection’, vol zonnige en frisse kleuren. Dankzij de weerbestendige formule geef je de schutting, tafel of terrastegels eenvoudig een compleet andere look. Kwasten klaar? Schilderen maar!

geel wit geblokte muur

Zonovergoten

De kleuren van de California Collection werden vorig jaar uitgebracht voor binnenshuis, maar zijn nu ook verkrijgbaar in buitenafwerking. Zo geef je onder meer hout, metaal en buitenmuren binnen no time een nieuwe kleur. ‘De collectie is bij uitstek geschikt voor buiten dankzij zijn veelzijdige, zonovergoten kleurpalet’, vertelt ontwerpster Kelly Wearstler, die voor deze serie met Farrow & Ball samenwerkte.

Waterproof

De buitenverf is beschikbaar in twee weerbestendige, beschermende formules: Exterior Eggshell en Exterior Masonry. Ze hebben dezelfde dosis pigmenten, ingrediënten en kwaliteit als de rest van het Farrow & Ball assortiment en kunnen tegen een stootje. Ook fijn: door een laag ‘VOS-gehalte’ vervliegt de verf minder snel, wat beter is voor het milieu.

koraalroze tuinmuur
Prieel: Faded Terracotta No.CC8 Exterior Masonry
lichtblauwe tuintafel fruit
Tafel in Palm No. CC4 en stoelen in Salt No. CC5, beide Exterior Eggshell.
citroengele muur
Op de muur: Citrona No.CC3 Estate Emulsion
Lichtroze griekse pilaar
Bloempot op voetstuk in Faded Terracotta No. CC8, stoel in Salt No. CC5 en de muren in Tar No. CC1, Exterior Eggshell.

Mix & Match

De serie bestaat uit acht kleuren, die onderling goed gecombineerd kunnen worden. Met de frisse kleuren waaronder Citrona, Terracotta en Palm, zorg je voor een zomers statement in je tuin of op je balkon. In combinatie met neutralere kleuren, zoals Salt, ontstaat een speels contrast. De donkere kleuren uit deze collectie, waaronder Tar, zorgen juist voor een spannende en chique look op bijvoorbeeld kozijnen, banken en buitentafels. Wil je een nog dramatischer effect creëren? Schilder dan, zoals te zien op de foto hierboven, de volledige gevel van je woning in deze kleur.

LEES OOK
DIY: een salontafel voor op het terras

Handen uit de mouwen

Kun je niet wachten om van je tuin een kleurrijk paradijs te maken? Deze buitenverf is vanaf nu te koop bij Farrow & Ball verkooppunten en online via deze website.

nog meer: wooninspiratie