WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Beurs Huis & Energie: drie dagen lang alles over duurzame woonoplossingen

Beetje bij beetje gaat Nederland steeds meer van het gas af en veel huiseigenaren zetten stappen voor een energiezuiniger huis. Hoe je het best je huis kunt verduurzamen en tegelijkertijd je wooncomfort kunt verhogen? De beurs Huis & Energie geeft antwoord op al jouw vragen. Ga jij erheen?

Groene beurs

Duurzaamheid is tegenwoordig een niet meer weg te denken begrip in onze samenleving. Vooral nu alles duurder wordt, tonen steeds meer mensen – meer dan 75 procent – belangstelling voor verduurzaming. De Huis & Energie beurs speelt hierop in en staat in het teken van alles rondom duurzame energie en duurzaam wonen; van zonne-energie, verlichting, duurzaam verwarmen en koelen tot domotica, woningisolatie en ventilatie. Bij meer dan 120 stands kunnen bezoekers nieuwe producten ontdekken. Ook zijn er gratis presentaties en workshops van onafhankelijke experts die bezoekers praktische tips en informatie meegeven.

Duurzaam droomhuis

In het centrum van Huis & Energie komt hét icoon van de beurs te staan: het Milieu Centraal Duurzaam Droomhuis. Op speelse wijze laat het Droomhuis, met meer dan 300 vierkante meter grootte, zien dat er tal van haalbare duurzame oplossingen zijn. Bezoekers kunnen hier allerlei duurzame producten bekijken; van ledlampen, zonnepanelen en isolatie tot een warmtepomp. Het Droomhuis is merk-onafhankelijk; binnen iedere categorie zal het producten van meerdere bedrijven tonen. Adviseurs geven uitleg, voorlichting en behandelen vragen van bezoekers. Handig!

Praktische informatie

Het event vindt plaats in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch op 10 tot en met 12 juni van 10:00-17:00 uur. De locatie ligt op gunstige ligging ten opzichte van het Centraal Station en is dus zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Toegangskaarten zijn via deze link verkrijgbaar of aan de deur voor 20 euro per stuk.

Meer informatie over de beurs vind je op huisenenergie.nl.

LEES OOK
7 tips om duurzamer te wonen

nog meer: wooninspiratie