vtwonen pot & plant: deze week exclusief te koop bij Albert Heijn

Groen in huis is altijd goed, als statement op de muur of in de vorm van planten en bloemen. Vanaf woensdag 1 juli shop je een geweldige selectie vtwonen planten, inclusief unieke potten, gewoon tijdens je boodschappenronde bij Albert Heijn.

vtwonen collectie pot & plant cactussen in betonnen potten albert heijn
Kleur op de muur ‘Soap’ (vtwonen collectie), wandtegels ‘Square Sea Green’ (vtwonen collectie)

Creëer met deze cactuscollectie een

zomerse oase

Green happiness

Met groen in huis creëer je meteen sfeer en gezelligheid, dus houd je vooral niet in. Kiezen moeilijk? Niet meer, want vtwonen selecteerde speciaal voor jou alvast deze prachtplanten mét bijpassende potten (in verschillende kleuren verkrijgbaar): een Botanische Kalanchoe in matte betonnen pot met textuur, een Euphorbia in matte gladde betonnen pot, een Gasteria in matte betonnen pot met textuur en een Opuntia in matte betonnen pot met textuur. Met deze cactusplanten en mediterrane potten creëer je in een handomdraai een subtropische oase in de tuin. De collectie is een week lang álleen verkrijgbaar bij Albert Heijn en ook nog voor een hele fijne prijs. Handig: je neemt ze dus zo mee tijdens je boodschappenronde!

Blij met je nieuwe vtwonen plant in pot? Style ze thuis op jouw manier, maak een foto en deel deze op Instagram met #vtwonenlovesplanten.

Op = op

Wees er snel bij! De actie loopt slechts één week en gaat van start op woensdag 1 juli 2020. De planten zijn verkrijgbaar bij geselecteerde winkels van Albert Heijn en niet online te koop. Wil je zeker weten of jouw filiaal de planten in huis heeft? Vraag het even na bij Albert Heijn. Let op: het kan zijn dat de planten niet allemaal op 1 juli al in de winkels liggen. Houd de Albert Heijn in jouw buurt goed in de gaten voor de exacte dag. Lees hier alles over de verzorging van de planten.

Het gaat om de volgende 4 planten in pot, geselecteerd door vtwonen:

  • Botanische Kalanchoe in matte betonnen cilinderpot met textuur
  • Euphorbia in matte gladde betonnen cilinderpot
  • Gasteria in matte betonnen cilinderpot met textuur
  • Opuntia in matte betonnen cilinderpot met textuur

Toffe groen-ideeën

Groen laat je huis leven! De mogelijkheden om te stylen zijn eindeloos. Handig hierbij zijn deze 4 doe-het-groen-ideeën. Of maak van je balkon of tuin een paradijs met deze 5 items. Meer inspiratie? De nieuwe vtwonen TUIN staat boordevol tuininspiratie en praktische informatie. Je bestelt ‘m online, zónder verzendkosten!

Shop hier onze vtwonen pot & plant collectie gemakkelijk online.

nog meer: wooninspiratie