Nieuw! vtwonen planten met glazen potten

Yes! De derde plantenactie van vtwonen gaat van start op woensdag 01 mei! Groen in huis is altijd goed, als statement op de muur of in de vorm van planten en bloemen. Daarom kun je nu in elk seizoen van 2019 één week lang kiezen uit een nieuwe collectie vtwonen planten met potten of manden. Exclusief te verkrijgen bij Albert Heijn. De volgende 3 planten hebben we deze keer voor je geselecteerd.

Share green happiness

Met groen in huis creëer je meteen sfeer en gezelligheid, dus houd je vooral niet in. Kiezen moeilijk? Niet meer, wij hebben namelijk alvast een selectie gemaakt van de planten die je moet hebben: de Cambria, Peperomia Raindrop en de Aloë Vera. Allemaal in combinatie met een unieke glazen vtwonen pot. Ook fijn: de planten zijn allemaal met elkaar te combineren én bij elke plant in glaswerk zit een vtwonen ♥ planten minimagazine. Alles over de verzorging van de vtwonen planten lees je hier.

Blij met je nieuwe vtwonen plant in pot? Style ze thuis op jouw manier, maak een foto en deel op Instagram met #vtwonenlovesplanten.

Groen-ideeën

Bladgroen laat je huis leven! De mogelijkheden om te stylen zijn eindeloos. Handig hierbij zijn deze 4 doe-het-groen-ideeën. Nog een tip: maak je eigen plantenkast! Blogger Tanja laat zien hoe jij een eigen plantenkast kan maken van oude lades, waarin je alle planten verzamelt. Meer inspiratie? In het vtwonen ♥ planten mini-magazine, die je krijgt bij een van de vtwonen planten, staan nog meer tips hoe je van de nieuwe vtwonen plant & pot een eyecatcher in huis maakt.

Wees er snel bij, de actie loopt telkens een week: de derde actieweek is van woensdag 01 tot en met zondag 12 mei. De planten zijn alleen te verkrijgen in geselecteerde winkels van Albert Heijn en niet online te koop. Zeker weten of jouw filiaal de planten heeft? Informeer het bij Albert Heijn.

Fotografie Studio 5982 | Styling Bonny Smit, Stefanie Zegwaard

nog meer: inspiratie