Handig: vtwonen klushulp

Leuk behang gespot in vtwonen, maar geen ster in behangen? Of dringend hulp nodig bij een lekkage? Vanaf nu helpt de vtwonen klushulp je met al je klussen op het moment dat het jou uitkomt. Groot of klein, spoed of niet.

vtwonen-klushulp

Boek gemakkelijk een klushulp

Omdat je niet álles zelf kunt of wilt doen of omdat sommige klussen nu eenmaal wat meer vakmanschap vragen, introduceren we de vtwonen klushulp. Op vtwonen.nl/klushulp geef jij aan wat er moet gebeuren, wij brengen je in contact met een betrouwbare, vooraf gescreende specialist bij jou in de buurt. Er wordt gewerkt met een vooraf bepaald tarief, dus je komt nooit voor verrassingen te staan. Ook kun je zelf het moment kiezen wanneer de klushulp bij jou langskomt.

Onze klushulpen

Meer dan 3000 klushulpen in heel Nederland staan klaar om elke reparatie- en/of onderhoudsklus in en rondom het huis snel te fiksen. Gootsteen verstopt of een nieuwe kraan aansluiten? Dat is werk voor onze loodgieters. De elektriciens kunnen je helpen met het aanleggen van elektra, maar ook met het ophangen van je nieuwe designlamp. En heb je een andere klus, bijvoorbeeld het ophangen van een plankje, het in elkaar zetten van een kast, of een muurtje behangen, dan zit je goed bij de klusjesmannen. Andere specialisten die voor je klaarstaan: witgoed monteurs, voor bijvoorbeeld wasmachine- of vaatwasser reparaties, dakdekkers, die je kunnen helpen met het leegmaken van de goten maar ook een heel nieuw dak kunnen plaatsen, timmermannen, ook voor maatwerk, schilders voor binnen en buiten, hoveniers voor elke tuinklus, ook bestrating en slotenmakers. Geen klus die we niet kunnen klaren!

Zo werkt het

Bij het zoeken naar een match maakt de vtwonen klushulp gebruik van het netwerk van Zoofy. Dankzij hun grote bereik kunnen wij je in contact brengen met specialisten door heel Nederland en is er altijd wel iemand beschikbaar bij jou in de buurt. Dat betekent geen voorrijkosten en supersnelle service. Binnen 1 uur (of als er spoed bij is binnen 20 minuten) krijg je bericht wie er wanneer komt en wat het uurtarief is voor deze klus. Als het werk is gedaan betaal je via Tikkie of iDeal. Makkelijker kan niet!

Meteen aan de slag? Bekijk hier alle mogelijkheden!

Beeld 2 | Styling Danielle Verheul | Fotografie Sjoerd Eickmans

nog meer: wooninspiratie