WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Niet vergeten! Vaderdag is al bijna, hier 10 interieur-proof cadeaus

Misschien zegt hij wel dat hij dit jaar niks wil, maar daar luisteren we mooi niet naar. Vaderdag is op 19 juni. Ben je nog totaal inspiratieloos op zoek naar dat ene perfecte cadeau? Hier alvast 10 interieur-proof vaderdagcadeaus voor alle papa’s.

metalen lamp schouw
Stenen armbanden bruin, groen, bovenste, metalen ornament op voet, zwarte ring op voet, kristal op voet, schelp op voet (The Wunderkammer). Zwarte pot, kleine vaas (MaisonNL). Vintage lamp (De Weldaad). Overig privébezit.

1. Whisky set

Whisky set van de Bijenkorf

Na een lange dag werken nog even naborrelen, soms hebben we het allemaal nodig. Past je vader in dat plaatje? Dan is een whisky set hét cadeau voor hem. De Nachtmann wishky set is hier te bekijken.

2. Wijnrek

Wijnrek van made.com

Voor alle vaders met een liefde voor wijn is een wijnrek het ideale cadeau. Deze van Made.com heeft ruimte voor 12 flessen en is gemaakt van accacia hout. Je vindt het wijnrek hier.

3. Art-wall

Poster van Desenio

Om een home office leuker te maken is een art-wall een goed begin. Deze poster komt van Desenio.

4. Lijsten

Lijsten van Bol.com

Deze lijsten van bol.com gaan hand in hand met de posters. Een goede combinatie voor een origineel vaderdagcadeau. Bekijk de fotolijsten hier.

LEES OOK
4 heerlijke huisjes in Drenthe

5. Koffiemok

Douwe Egbert mokken van Blokker

Wist je dat Nederlanders één van de grootste koffieleuters ter wereld zijn? Geen wonder dus dat een koffiemok een goed cadeau blijft. Deze van Douwe Egberts zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren. Je vindt de koffiemokken hier.

6. Tile bluetooth trackers

Bluetooth stickers van Mediamarkt

Sleutels kwijt, telefoon weg en afstandsbediening foetsie… Voor alle vergeetachtige vaders is de Tile, een sticker die je kunt verbinden met een telefoon, het ideale cadeau. Deze bluethooth sticker is van Mediamarkt.

7. Hexagon collage

Hexagon fotocollage van Moludari

Vaderdag gaat om de gedachte, daarom is een persoonlijk cadeau extra leuk. In plaats van een gebruikelijke collage kun je ook iets origineler kiezen en voor een hexagon versie gaan. De foto’s kies je zelf. Je kunt ze hier maken.

8. Tafellamp

Zuiver tafellamp van Wehkamp

Vaderdagcadeaus kunnen mooi én nuttig zijn. Zoals een fijne tafellamp om een goed boek bij te lezen. De Moody tafellamp van Zuiver is met zijn ombre effect een feestje om naar te kijken, ook als ‘ie uit is. Bekijk de tafellamp hier.

9. Waxinelichthouder

Waxinelichthouder van de Bijenkorf

Geen standaard huis, de porseleinen huizen van &Kleveringen zijn van verschillende grachtenpanden. Met dit soort leukerds wordt iedereen in huis blij van vaderdagcadeaus! Bekijk de waxinelichthouder hier.

10. Waterdichte speaker

Waterdichte bluetooth speaker van Bol.com

Voor alle vaders die dromen van een carrière als rockster en de douche gebruiken als zangstudio: met een waterdichte douchespeaker wordt de badkamer omgetoverd tot concertzaal. Je vindt de speaker hier.

LEES OOK
BBQ klaar, grillen maar! Alle verschillende barbecues op een rij

nog meer: wooninspiratie