WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Muurstickers: make-over in een handomdraai

Muurstickers zijn leuke wanddecoratie die je snel en gemakkelijk aanbrengt. In de kinderkamer, keuken of bij je werkplek. Overal in huis kun je de ruimte opfleuren!

Muurstickers: snel & makkelijk

Een muursticker maakt je muur direct bijzonder. Wat denk je bijvoorbeeld van een werkplek met muursticker, een kalender-sticker is dan erg handig. Er zijn ook muustickers waar je op kunt krijten, ideaal voor aantekeningen!

Op vtwonen vind je heel veel inspiratie voor muurstickers. Plak bijvoorbeeld letters op de muur of een recept boven de eettafel of een mooie quote in de woonkamer. Je kunt je creativiteit de vrije loop laten. Zorg wel dat je de kleur van de sticker afstemt met die van de muur.

Romantische muurstickers

Een muursticker hoeft niet direct een eye-catcher te zijn in een felle kleur. Je kunt ook kiezen voor decoratieve romantische muurstickers.

Kinderkamer muurstickers

Voor de kinder- of babykamer zijn heel veel leuke muurstickers te krijgen. Je kinderen zullen het geweldig vinden. Kies voor een boom of vrolijke beestjes of ga voor een jongen voor een stoer legerthema. Er zijn onwijs veel grappige muurstickers te koop. Met een muursticker kun je kinderkamer gemakkelijk afstemmen op een thema. Wil je graag een jungle-thema in de kinderkamer, dan heb je zo bomen op de muur!

Op viavtwonen vind je een breed assortiment muurstickers.

nog meer: wooninspiratie