WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Musthaves: glazen meubels en accessoires

Ik zie, ik zie wat jij niet ziet – en het is… glas! En niet zomaar glas, maar glas in zijn meest schitterende verschijningsvormen. Van salon- en bijzettafels tot kandelaren en verlichting. Glazen meubels en accessoires zijn al jaren populair, maar waar ligt nou precies hun kracht?

Glas in huis: witte bank met glazen salontafels

Clean & mean

De reden dat glas het eigenlijk altijd goed doet in huis, welke stijl je dan ook aanhoudt, heeft te maken met het feit dat het materiaal zo ‘clean’ is. Glas heeft meestal geen kleur (of een neutrale kleur, zoals rookglas), waardoor het overal bij past. Sterker nog: het kan een fijn rustpunt zijn voor een interieur dat verder juist veel kleur bevat. Daarnaast oogt glas heel luchtig, want je kijkt er dwars doorheen. Een veelzijdiger en tijdlozer materiaal bestaat bijna niet.

LEES OOK
6x de mooiste glazen salontafels

Koninklijke uitstraling

Glazen meubels en accessoires hebben nog een ander positief effect op een ruimte. Wat dat is? Ze zorgen voor een luxe sfeer! Dus houd je niet in en sla flink wat kristallen glazen, mooi gevormde glazen vazen en chique glazen borden en schoteltjes in. Of je nu in je eentje aan het diner zit of met de hele familie, hoe dan ook waan je je een beetje koninklijk.

Glazen meubels in iedere vorm

Verliefd geworden op glas, maar écht even niet weten waar je nu weer een nieuw meubel of accessoire kwijt zou moeten? Geen nood. Glazen meubels en accessoires zijn er namelijk in álle vormen en maten. En als we zeggen alle, bedoelen we ook écht alle. Shop onderaan dit artikel alvast een paar van onze favoriete glazen items! Je zult meteen zien hoe veelzijdig het materiaal is.

LEES OOK
Zo maak (en houd) je glazen meubels schoon

nog meer: wooninspiratie