WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Met deze spullen geniet je maximaal van de zon in de tuin

Neerploffen op een fijn loungebed met een verkoelend drankje aan je zijde: dat klinkt je toch als muziek in de oren? Als de zon eenmaal schijnt in Nederland, dan kun je er maar beter optimaal van genieten. En hoe doe je dat beter dan op een heerlijke loungeset of languit in een hangmat?

vtwonen buitenvloer in loungehoek | zon in de tuin

Samen genieten

Geniet je het liefst met een gezelschap van de zon in de tuin? Dan is een loungeset iets voor jou. In combinatie met een tafel heb je alles binnen handbereik en kun je ongestoord kletsen, eten en drinken. Maak het extra gezellig met sierlijke tuinkussens en mooie plaids voor als het toch iets frisser wordt.

LEES OOK
Koude dag? Zo kun je alsnog buiten zitten

Lekker languit

Liever languit genieten van het zonnetje? Ga voor een heerlijk ligbed of misschien wel nog beter: een loungebed. Met zo’n uitnodigende plek om te relaxen in de tuin krijg je direct een vakantiegevoel

LEES OOK
Dit zijn dé tuintrends van 2021

Me time

Kom je liever solo tot rust? Dan is een hangmat zeker voor jou weggelegd. Het kan even oefenen zijn met in- en uitstappen, maar als je eenmaal ligt wil je er sowieso niet meer uit. Met een mooi design haal je ook direct een mediterraanse sfeer in je tuin. 

Schaduw opzoeken

Wordt het je toch even te warm? Weer de zon in de tuin dan met een parasol of schaduwdoek. Wil je de parasol bij een eettafel plaatsen? Dan volstaat een staande parasol met de mast in het midden. Wil je liever schaduw creëeren bij een loungeset of ligbed? Dan is een zweefparasol ideaal. Je hebt dan veel minder last van de paal, deze zit namelijk aan de zijkant.

Wanneer je voor een schaduwdoek kiest, heb je helemaal geen last van een paal. Het enige nadeel is dat deze op een vaste plek moet worden bevestigd. Een parasol kun je nog verplaatsen.

nog meer: wooninspiratie