WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Meld je aan en deel je mening over vtwonen online

Om jou en andere vtwonen bezoekers beter te kunnen bedienen, zijn we een uitgebreid project gestart. We willen weten wat de wensen en behoeften van onze lezers zijn door met jullie in gesprek te gaan. Hiervoor zijn we op zoek naar lezers en volgers van vtwonen die hieraan mee willen doen.

lambrisering maken

WIE: Kom jij regelmatig op de site van vtwonen? Volg of reageer je op onze social media-kanalen (Instagram, Facebook en/of Pinterest)? Lees je ons magazine?

Herken je jezelf in één van deze dingen? Dan willen we jouw mening graag horen!

WANNEER: Op woensdag 17 of donderdag 18 maart zouden we met een aantal mensen een uur (online) willen zitten.

HOE: Je kunt dit vanuit huis doen, het is online en je gaat ongeveer een uur met ons in gesprek.

WAT: We vragen je over je gebruik van en wensen rondom de vtwonen online community nu en in de toekomst. Voorafgaand aan het gesprek vragen we van je of je een korte, eenvoudige opdracht wilt maken. Dit kost weinig tijd.

WAT HEB JE ERAAN? Je kunt jezelf en anderen helpen met het bouwen van een waardevolle vtwonen online community. Je kunt je wensen en ideeën delen. Het wordt een leuk en interactief gesprek. Als bedankje krijg je van ons een abonnement op vtwonen. Mocht je al abonnee zijn, hebben we een ander cadeautje voor je.

LET OP: We zullen een selectie maken uit alle geïnteresseerden en laten je per e-mail weten of je uitgekozen bent.

Aanmelding gesloten

Bedankt voor al jullie enthousiaste reacties. We hebben inmiddels genoeg aanmeldingen binnen. Mensen die geselecteerd zijn om mee te praten over vtwonen.nl krijgen per email een uitnodiging voor een gesprek.

nog meer: wooninspiratie