WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Leef je volledig uit in de meisjeskamer

Wat is er nu leuker dan de meisjeskamer van je dochter in te richten. Je kunt je helemaal uitleven met roze knalkleuren of toch gaan voor basic. Of vrolijk bloemetjesbehang. Er zijn zoveel leuke mogelijkheden! Op vtwonen vind je genoeg inspiratie.
bloemenbehang
meisjeskamer

Roze meisjeskamer

Roze is natuurlijk een echte meidenkleur en schaam je niet om je in de meisjeskamer eens lekker uit te leven. Kies voor zachtroze voor een echte prinsessenkamer. Op en top romantiek heb je met deze liefroze meisjeskamer of roze meisjeskamer. Of kies voor een iets fellere kleur, zoals in deze Barbie roze meisjeskamer. Hebben jij en dochter lef, dan ga je vast voor knalroze, bijvoorbeeld als in deze roze meisjeskamer met boomhutbed.

Basic en wit

Het is ook erg mooi om de muren rustig te houden met basic kleuren of wit. Met kleurige stoffen en accessoires kun je sfeer creeëren. kijk bijveelbeeld eens naar deze meisjeskamer met collage-schilderijtjes. Je kunt ook gaan voor helemaal wit en enkel een aantal accessoires met lichte kleuren, zo houd je het lekker fris. De meisjeskamer alles fris wit is daar een mooi voorbeeld van.

Bloemenbehang

Geen wit of roze? Kies dan voor bloemen. Deze meisjeskamer met bloemenbehang is kleurig en gezellig, maar niet te druk. Of kies voor leuke rode hartjes, zoals in deze meisjeskamer die de hartjes combineert met veel hout.

Accessoires

Er zijn allerlei leuke accessoires te vinden om de kamer gezellig te maken. Denk bijvoorbeeld eens aan een ouderwetse poppenwagen. Wat kinderen helemaal geweldig vinden is een boomhutbed.

Op vtwonen vind je van alles om de kinderkamer in te richten.

Bron: Fotografie: Paul Grootes en Fotolemaire.nl

nog meer: wooninspiratie