WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Margriet Belbuddy’s: samen tegen eenzaamheid onder jongvolwassenen

Eén op de tien jongvolwassenen voelt zich eenzaam, niet gehoord of onbegrepen. Misschien jij ook wel? Eenzaamheid doorbreken is lastig. Wij geloven dat het begint met een goed gesprek. Met iemand die je begrijpt en een luisterend oor biedt. Daarom lanceerden onze collega’s van Margriet de Margriet Belbuddy’s, een initiatief in samenwerking met De Luisterlijn.

Waar je ook mee zit, de Margriet belbuddy’s zijn er voor je

Voel jij je als jongvolwassene alleen? Ben je omgeven door vrienden, maar heb je toch het idee dat je niet wordt gehoord. Of eindig je na een lange dag werken met een leeg gevoel op de bank? Weet dat je niet de enige bent. Veel jongvolwassene worstelen met dit gevoel. Wat helpt: erover praten. Daarom zijn onze collega’s, samen met De Luisterlijn, de Margriet Belbuddy’s gestart. Een nieuw initiatief waar Margriet lezeressen in gesprek gaan met jou. Over je problemen, gevoelens of gewoon om even te kletsen.

Bel anoniem met de Margriet Belbuddy’s via 088 076 77 00*!

Van 1 t/m 31 oktober zitten de Margriet Belbuddy’s klaar om naar je te luisteren. Elke maandag tot en met vrijdag tussen 18:30 en 22:00 uur kun je hen bereiken.

*De gebruikelijke belkosten van je telefoonprovider worden in rekening gebracht. Het gesprek met de Belbuddy’s is volledig anoniem.

nog meer: wooninspiratie