WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

LIFETIME Kidsrooms

In samenwerking met LIFETIME

Maak van de kinderkamer een droomwereld met de meubels en accessoires van het kindermerk LIFETIME. Door de doorbouwmogelijkheden, panelen met illustraties en bijpassende accessoires kun je met de producten van LIFETIME steeds een bijzondere slaapplek inrichten.
piratenkamer

kinderkamer lifetime

LIFETIME kinderkamers

Slapen in een prinsessenbed, gave hoogslaper of een heel bijzonder boomhutbed – kinderen moeten lekker kunnen spelen, slapen, plezier maken en ontdekken. LIFETIME Kidsrooms is steeds op zoek naar unieke manieren om een droomwereld te creëren voor kids.

LIFETIME is een bekend kinderkamer merk in de Benelux en daarbuiten. Alle producten zijn gemaakt in Denemarken van duurzame materialen. De meubels en accessoires van LIFETIME voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. Veiligheid speelt een hele belangrijke rol. Zo kunnen zowel de ouders als de kinderen zorgeloos slapen.

De LIFETIME collecties

LIFETIME heeft drie verschillende kinderkamer collecties uitgebracht. Dit is de Original collectie, The Dream Collection en Start Smart. Elk met haar eigen unieke stijl en kenmerken.

Original collectie
De meubels in de Original collectie zijn gemaakt op basis van een doorbouwsysteem. De meubels groeien met je kinderen mee. Voor je kleuter kies je bijvoorbeeld het basisbed met een geïllustreerd beddenfront als uitvalbeveiliging. Wordt hij of zij wat ouder, dan maak je er een boomhutbed van. Moet je kind huiswerk gaan maken? Dan verander je het bed in een hoogslaper met bureau.
De vrolijk geïllustreerde bedfronten, dekbedovertrekken, vloerkleden en kussens uit de Original collectie maken van de ruimte een hele mooie themakamer. De mogelijke thema’s zijn onder andere Flowerpower, Wonderland, Morocco Chic, Piraat, Boomhut en Prinses.

The Dream Collection
De meubels uit The Dream Collection zijn speciaal ontworpen voor in de tienerkamer. Met de mooie details uit de jaren dertig krijgen de meubels iets klassieks en romantisch. Maak de tienerkamer compleet met de bijbehorende nachtkastjes, bureaus en kasten. The Dream Collection bestaat zes verschillende bedden, allemaal met het basisbed als uitgangspunt.

Start Smart
De bedden uit de Start Smart collectie zijn net als de andere collecties om te bouwen tot een ander bed. Met in totaal vier verschillende bedtypes. Bijzonder aan deze collectie is dat je de bedden kunt voorzien van speelse thema-panelen. Bij elk thema horen drie of vier vrolijk geïllustreerde panelen. Deze monteer je eenvoudig aan het bed. De mogelijke thema’s en onderwerpen zijn: elfjes, een keuken, teddyberen, een garage of een snoephuisje. En als je kind te groot wordt voor de panelen, dan haal je ze er gewoon weer af.

Bron: LIFETIME Kidsrooms

nog meer: wooninspiratie