kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Lekker thuis, lekker tijd voor jezelf

De dagen worden weer korter en de avonden langer. Heerlijk, want dat betekent dat jij eindelijk weer eens tijd hebt voor jezelf. Kaarsjes aan, wijntje erbij en lekker lang in bad of wegkruipen met een dekentje op de bank. Wij Nederlanders weten als geen ander hoe we het gezellig moeten maken in huis dus kom maar op met die sneeuwstorm, want wij zitten lekker binnen!

woonkamer

Kaarsjes voor de sfeer

Eindeloos tafelen met vrienden bij het knisperend haardvuur met je favoriete tunes op de achtergrond. Kijk jij er ook zo naar uit? Om de sfeer in huis extra te verhogen mogen de kaarsjes weer aan en kies je voor mooie plaids en knusse kussens voor op de bank.

Vintage it is!

De laatste woontrends sluiten daar fijn op aan, want vintage is back in prachtige diepe kleuren, ideaal voor jouw warme winterinrichting. Je hoeft ook maar een woonwinkel binnen te lopen of een wooninspiratie pagina open te klikken en je zult zien dat vintage spulletjes op dit moment overal en in overvloed verkrijgbaar zijn. Dus ons advies is: Leef je uit! Combineer mooie herfstkleuren als mosterdgeel met grijsgroen of ga alvast voor donkere wintertinten als bruingrijs en warm je huis lekker op. Leuk detail voor op de vloer: vloerkleedjes zijn weer helemaal hip dus kies voor een oriëntaals model om de vintage look helemaal af te maken. Combineert trouwens ook mooi met een industriële of naturel inrichting.

Wintertip

Is je huis winterklaar en heerlijk comfortabel? Wat is er dan fijner om vanaf al die comfortabele plekken in huis je favoriete TV programma terug te kijken of een nieuwe film te streamen. Onze wintertip daarvoor is het Vodafone Thuis aanbod. Hiermee maakt het niet uit waar in huis je je bevindt en wat voor soort avondje je hebt gepland. Met de gratis Vodafone TV app kijk je films en series net zo makkelijk op je tablet, smartphone of op de computer, luister je naar je favoriete tunes met een extra snelle internetverbinding en klets je telefonisch bij met je beste vriendin zolang als jij dat wilt.

Nooit meer hoeven kiezen

Het Vodafone Thuis aanbod is gelukkig alles behalve standaard en geeft juist iedere maand de vrijheid om kosteloos je eigen internet, TV en bel bundel samen te stellen. Dus nu je in de wintermaanden wat meer thuis bent, kun je lekker het TV pakket uitbreiden en kiezen voor een maximale internetsnelheid, zonder schuldgevoel! Weet je wat ook zo fijn is? Je kunt TV programma’s tot 10 dagen gratis terug kijken. Je hoeft dus nooit meer te kiezen tussen je favoriete programma’s zoals Grey’s Anatomy en Game of Thrones, maar volg ze gewoon lekker allebei!

Onze winter TV-top 3

Wij kijken al helemaal uit naar winterse dagen en lange avonden. Daarom hebben we alvast een TV top 3 samengesteld. Wij worden gelukkig van: 1. Het woonprogramma The Great Interior Design Challenge van BBC 2. Wat een heerlijke interieur inspiratie krijgen we daarvan. 2. En natuurlijk willen we geen aflevering missen van de nieuwe Grey’s Anatomy. 3. Op dit moment kunnen we ons geen leven voorstellen zonder de dramaserie A’dam – E.V.A. op de buis. Wat een boeiende serie! In deze tijd is thuis toch wel echt je favoriete plek op aarde en wij geven je groot gelijk!

Bron: in samenwerking met Vodafone
Beeld: vtwonen | Fotografie James Stokes | Styling Judith Dekker

nog meer: wooninspiratie