vtwonen

Laptoptafel: onmisbaar in huis!

Onmisbaar voor de alledaagse laptop gebruiker: de laptoptafel. Deze tafel schuif je zo aan terwijl je op de bank zit. Niet alleen beter voor de laptop, maar ook voor jezelf! Wij selecteerden de mooiste exemplaren die handig én mooi zijn.


Laptoptafels laptoptafel

Soorten laptoptafels

Er zijn verschillende soorten laptoptafels. Denk bij je keuze of je een tafel wilt met wieltjes of niet. Wieltjes zijn erg handig, omdat je de tafel zo weg kunt rijden. Ook handig is een combinatie tussen een bijzettafel en een laptoptafel, zo vind je er ook een met een lade erin.

Gebruik een laptoptafel

We doen het steeds vaker en we worden er ook makkelijker in: op de bank ploffen met je laptop op schoot. Toch staan we er niet altijd bij stil wat een stralingen er van een laptop afkomt. Uit onderzoek is gebleken dat het tot verschillende huidaandoeningen kan leiden. Houd daar dus rekening mee en probeer je laptop zoveel mogelijk op een tafel te plaatsen. Andersom is het voor de laptop ook niet goed om hem langdurig op schoot te plaatsen. De laptop kan zo oververhit raken.

De ideale laptoptafel

Een uitkomst is een laptop tafeltje, welke zo is gevormd dat hij makkelijk over de bank geschoven kan worden. Sommige laptop tafels zijn zelfs in hoogte verstelbaar. Ben je klaar met je laptop dan gebruik je de laptoptafel gewoon weer als bijzettafel.

For U Bijzettafel

Fonq

For U Bijzettafel

329.00

ga naar Fonq
nieuw sale
laptoptafel 'Box Industrieel' 40 x 40 x 50cm

Meubelpartner

laptoptafel 'Box Industrieel' 40 x 40 x 50cm

114.00,- 99.00

ga naar Meubelpartner
Bijzettafel Ivan - glas/roestvrij staal,

Home24

Bijzettafel Ivan - glas/roestvrij staal,

159.99

ga naar Home24
nieuw
bijzettafel Turtle XL

Morres

bijzettafel Turtle XL

249.00

ga naar Morres
nieuw
bijzettafel Buckley

Morres

bijzettafel Buckley

139.00

ga naar Morres

Beeld: 6th Street Design School

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties