WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Zo kun jij ook landelijk wonen: de mooiste binnenkijkers

Bij landelijk wonen denk je al snel aan boerderijen, vergezichten en uitgestrekte akkers, maar ook in een nieuwbouwhuis of in de stad kun je met de juiste meubels, kleuren en accessoires het landelijke gevoel oproepen. Hoe? Laat je inspireren door vtwonen binnenkijkers met een landelijke woonstijl en copy paste de mooiste vondsten naar je eigen interieur.

Mix van landelijk en industrieel

In de Zeeuwse boerderij van Sandy en Frank gaan ‘het boerse’ en liefde voor industrieel wonen prima samen. Na een verbouwing werd de oude keuterboerderij omgetoverd tot een loftachtige ruimte. Bekijk hier het prachtige resultaat.

Landelijk wonen met hotel-allure

Samen met haar dochter maakte Fredriek van haar stadsboerderij een plek met hotel-allure. Tientallen liters witte verf gingen op de muren, vloeren, balken en trap. Een mooie combinatie van landelijk wit, zwart, hout en unieke doorleefde spullen.

Voormalige werkplaats wordt landelijk

Manonne en Remko maakten van een oude blekerij – oftewel een donkere, hokkerige werkplaats – een huis waar ze oud wilden worden. De voormalige werkplaats kreeg een unieke mix van landelijke en industriële meubels en vondsten, met een toefje bohemian.

Landelijk met een vleugje retro

Marloes en Barry kochten samen met vrienden een oude boerderij en deelden deze in tweeën. Ze maakten zelf een ontwerp en kregen hulp van de vader van Barry. De sfeer van de oude koeienstal moest authentiek en landelijk blijven, aangevuld met oude en zoveel mogelijk hergebruikte materialen. Dit blijkt een geslaagde combinatie.

Landelijk wonen in de stad

Nina en Paul kochten twee klaslokalen in een oude school in Amsterdam met plafonds van vier meter hoog en een breedte van zeven meter. Na een jaar werd hun deel casco opgeleverd en waren de plannen gesmeed. Het originele balkenplafond en de bakstenen muur waren de basis voor een modern landelijk interieur met nieuwe oude elementen.

Wil je meer binnenkijkers zien met een landelijk sfeer? Kijk dan nog even hier naar:

nog meer: wooninspiratie