vtwonen

Onze favoriete bedlampen

Licht kan veel doen met de sfeer in een kamer. Een lamp naast je bed geeft niet alleen een gezellige sfeer, het geeft ook genoeg licht om nog even bij te lezen. Kruip dus snel onder de dekens met een boek of de nieuwe vtwonen! Wij delen vandaag onze favoriete bedlampen.

bedlampen

1. Scandinavisch tintje

Simpel, maar strak: dat is deze lamp van Zuiver. De combinatie van het hout met de witte kap geeft de lamp een Scandinavisch tintje. En de lampenkap zorgt voor sfeervol licht.

2. Stoere blikvanger

Deze stoere lamp met zwart en koper is een echte blikvanger naast je bed. En hij is ook nog eens handig: je richt hem makkelijk op je boek voor het perfecte licht tijdens het lezen.

3. Simpel en industrieel

De vorm van deze bedlamp is simpel, maar het uiterlijk is industrieel. Juist daarom is hij zo makkelijk te combineren naast je bed.

4. Volgens de trends

Koper en marmer zijn nu dé trend. Daarom kan deze lamp niet ontbreken in jouw slaapkamer. Naast je bed valt hij op én zorgt hij voor een subtiel licht. En hij is makkelijk te combineren met de rest van je interieur.

5. Opvallend goud

Niet te missen naast je bed, deze gouden lamp van Bloomingville. Hij valt op door de gouden kleur en het is een kunstwerk om te zien. Een stijlvolle toevoeging in je Scandinavische interieur!

bedlampen

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

DImsie op 29 december 2015 om 20:06

Waar is het behang van?

>

vtwonen op 30 december 2015 om 08:18

Beste, wij zien stiekem geen behang in deze foto. Hier is gebruik gemaakt van een hele echte muur.

Shop suggesties

Inspiratie suggesties