WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Hanglampen voor iedereen

Lekker wonen staat of valt met een goed lichtplan. Lampen doen namelijk veel met je interieur. Het maakt een ruimte lichter, maar ook sfeervoller. Bekijk een lamp daarom als lichtbron én stylingobject! Wij delen vandaag 8 hanglampen voor elk interieur.

1. Stoere spotlight

Met de stoere hanglamp van It’s About Romi zet je je kamer in de spotlights. Niet alleen het uiterlijk lijkt op theaterlampen, ook de weerkaatsing van het licht is net een spotlight.

2. Fris uiterlijk

De hanglamp van Eglo lijkt wel een boom met bladeren. Hang deze vrolijke lamp op voor een frisse uitstraling in je interieur.

3. Stoer en industrieel

Groot fan van de industriële stijl? Dan is de hanglamp van Light & Living echt iets voor jou! De stoere, grote lampenkap staat perfect boven je eettafel. Een echte aandachtstrekker!

4. Minimalistisch

Voor een minimalistische uitstraling in je kamer, kies je voor de hanglamp van Lucide. De lamp is simpel én speels en voorziet je kamer van genoeg licht.

5. Bescheiden blikvanger

Houd je wel van blikvangers, maar hoeft het niet té opvallend? Wat dacht je van deze lamp van bamboe? Hij steelt de show, maar is niet haantje de voorste.

6. Diamanten aan het plafond

Met de diamantvormige hanglampen van Eglo maak je een statement in je kamer. Ze passen bij de huidige trends en zijn een perfecte match liefhebber van Scandinavisch. En je hebt niet één, maar drie mooie lampen!

7. Modern en strak

De hanglamp van Light & Living voelt zicht thuis in een strak en modern interieur. Waar de witte en houten details de lamp een strakke uitstraling geven, zorgt de koperen binnenkant juist voor dat beetje extra.

8. Robuust en industrieel

De hanglamp van Lene Bjerre is een lust voor het oog. Met zijn ruwe, maar toch minimalistische uiterlijk zorgt hij voor een industriële en robuuste sfeer in elke ruimte.

hanglampen

nog meer: wooninspiratie