Dé kroonluchter met waxinelichtjes

De kroonluchter is een oude bekende in het interieur. Af en toe raakt deze lamp der lampen op de achtergrond om daarna weer hip als nooit tevoren voor de dag te komen. Deze kroonluchter brandt met waxinelichtjes. 

kaarskroonluchter

Kroonluchter met waxinelichtjes

Deze kroonluchter bestaat uit allemaal glazen houders voor waxinelichtjes. Zo kun je eenvoudig zelf bepalen hoeveel licht je wilt afhankelijk van hoeveel waxinelichtjes je laat branden.

De lichtjes branden sfeervol boven een gedekte houten tafel. Door de grijze tafellopers zie je de houtnerven nog lopen. Het donkere servies is gecombineerd met witte borden en schaaltjes.

Zoek je meer meubels en accessoires? Je vindt ze op vtwonen.nl.

Bron: vtwonen | Fotografie: Dennis Brandsma

nog meer: inspiratie

Reacties:

Anoniem op 19 december 2016 om 12:16

Is die kroonluchter met waxinelichtjes nog ergens te koop? Jullie site is zo onoverzichtelijk dat ik niet doorgezet wordt naar een verkooppunt.
Hoor graag hoe te handelen.

Elise Doree

Beste Elise, we hebben voor je gezocht, maar kunnen de kroonluchter nergens meer vinden. Ook niet bij andere online shops. Misschien vind je dit een leuk alternatief? https://www.bol.com/nl/p/riviera-maison-huntington-court-chandelier-hanglamp-aluminium-67-cm/9200000064175983/