WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Kussens met abstracte vormen maken van je bank een museum

Je kunt veel doen om je huis artistieker te maken. Misschien wel de makkelijkste optie is kunst aan de muur hangen. Maar stel: je houdt van abstracte kunst. Dan zijn er opeens veel meer opties om het aspect kunst in huis zichtbaar te maken. Abstracte vormen vinden we namelijk overal terug. Je hebt vloerkleden, behang, dekbedden en… kussens met abstracte vormen.

Okergele bank met verschillende kussens met abstracte vormen

Combineren kun je leren

Wat belangrijk is als je gaat voor kussens met abstracte vormen op de bank, is dat het geheel uiteindelijk niet te druk wordt. Hier kun je bijvoorbeeld voor zorgen door niet te veel verschillende kleuren bij elkaar te nemen. Maar ook qua vormen moet je opletten. Combineer ronde abstracte vormen met ronde vormen, en strakkere patronen (zoals op dit prachtige kussen van HKliving bijvoorbeeld) met strakke abstracte vormen.

Kies abstracte vormen

Ook belangrijk bij meerdere kussens op de bank: layeren. Wat dat precies inhoudt, leggen we je hier precies uit, dus lees het gerust nog even na. Spoiler: het gaat er ook hier om dat je de juiste combinaties maakt en deze op een passende manier met elkaar mixt.

Shop ze!

Wat vooral fijn is aan kussens is dat ze heel makkelijk te vinden zijn (en in alle soorten en maten), meestal niet veel kosten en makkelijk verwisseld kunnen worden. Je hoeft slechts een aantal kussenhoezen aan te schaffen die je gewoon opvouwt als je ze niet gebruikt, waardoor ze bijna geen ruimte innemen. Ben je na een tijdje toe aan een frisse wind door de woonkamer? Verander dan gewoon die kussenhoezen. Op zoek naar nieuwe stijlvolle kussens met abstracte vormen? Neem dan een kijkje in de selectie die wij alvast voor je maakten. Hij staat hieronder klaar!

nog meer: wooninspiratie