WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Knap staaltje werk van Exclusive Steel

Wij houden van de stalen deuren en kozijnen van Exclusive Steel. Ze geven je huis een instant stoere, industriële look. Vooral mooi in combinatie met hout. Wat staal doet voor de sfeer in huis zie je dit jaar, net als vorig jaar, in ons vtwonen huis. Knap staaltje werk, vinden wij!

Knap staaltje

Exclusive steel gaat voor robuust, ambachtelijk en handgemaakt. Het klassieke en tijdloze profiel van de stalen kozijnen werd veel toegepast in de jaren 20 en 30 van de vorige eeuw. Het is gebaseerd op het traditionele stoeltjesprofiel dat beeldbepalend was in statige fabrieken, kerken, kantoren en villa’s. Bekende architecten als Dudok, Duiker en Rietveld pasten dit beroemde profiel later ook toe in hun werk.

Kast van Exclusive Steel op de vt wonen&design beurs

XXL van staal

Wij zijn fan van stalen deuren en kozijnen, dat hebben we al gezegd. Het zal je daarom vast niet verbazen dat we na het vtwonen huis van 2016 ook dit jaar weer gekozen hebben om ons droomhuis op te bouwen met deuren en kozijnen van Exclusive Steel. En wat zijn we trots!

stalen wand

Weet je nog?

Misschien ken je Exclusive steel ook van tv? In aflevering 4 van Verbouwen of Verhuizen gebruikte Carlein de stalen deuren als tussenwand tussen de garage en entree en werd het boven in de woonkamer de blikvanger van de ruimte. Kijk de aflevering nog eens terug om te zien wat het effect is van zo’n stoere tussenwand. Ook in aflevering 1 van vtwonen ‘Weer verliefd op je huis’ seizoen 4 zag je de deuren voorbijkomen. Omdat de stalen deuren op maat gemaakt kunnen worden, is het de perfecte oplossing om een grote ruimte op te delen.

Glazen wand Exclusive Steel

Bij jou thuis

Fan van een industrieel interieur én stalen deuren en kozijnen? De deuren van Exclusive Steel kan ook jij in huis halen, maak nu een afspraak. Ze geven meer body aan de ruimte, maar zorgen tegelijkertijd voor veel licht. Je vindt Exclusive Steel ook met een eigen stand op de vt wonen&design beurs in hal 11, standnummer 11-004.

Bron: vtwonen 09-2016

nog meer: wooninspiratie