vtwonen

Knap staaltje werk van Exclusive Steel

Wij houden van de stalen deuren en kozijnen van Exclusive Steel. Ze geven je huis een instant stoere, industriële look. Vooral mooi in combinatie met hout. Wat staal doet voor de sfeer in huis, zie je ook terug in het XXL vtwonen huis. Knap staaltje werk, vinden wij!

knap staaltje 01

Knap staaltje

Exclusive steel gaat voor robuust, ambachtelijk en handgemaakt. Het klassieke en tijdloze profiel van de stalen kozijnen werd veel toegepast in de jaren ’20 en ’30 van de vorige eeuw. Het is gebaseerd op het traditionele stoeltjesprofiel dat beeldbepalend was in statige fabrieken, kerken, kantoren en villa’s. Bekende architecten als Dudok, Duiker en Rietveld pasten dit beroemde profiel later ook toe in hun werk.

XXL van staal

Wij zijn fan van stalen deuren en kozijnen, dat hebben we al gezegd. Het zal je daarom vast niet verbazen dat het vtwonen huis 2016 opgebouwd wordt met de deuren en kozijnen van Exclusive Steel. En wat zijn we trots! Daarbij staat er dit jaar geen XL vtwonen huis, maar voor het eerst een XXL vtwonen huis.

Weet je nog?

Misschien ken je Exclusive steel ook van TV? In aflevering 1 van vtwonen Weer verliefd op je huis seizoen 4 werd gebruik gemaakt van stalen deuren als tussenwand. Omdat de stalen deuren op maat gemaakt kunnen worden, is het de perfecte oplossing om een grote ruimte op te delen. Kijk de aflevering nog eens terug om te zien wat het effect is van zo’n stoere tussenwand.

stalen deuren

Bij jou thuis

Fan van een industrieel interieur én stalen deuren en kozijnen? De deuren van Exclusive Steel kan ook jij in huis halen, maak nu een afspraak. Ze geven meer body aan de ruimte, maar zorgen tegelijkertijd voor veel licht.

Bron: vtwonen 09-2016

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties