WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Hier shop je de vrolijkste vloerkleden

In deze donkere dagen is het tijd voor een beetje vrolijkheid. En wat vrolijkt een ruimte nou meer op dan kleur? Wat je ook kiest, je zit hoe dan ook goed. Want of je nu voor een groot meubel, een paar accessoires of een lik verf op de muur gaat, een felle kleur is er altijd wel te vinden. Waar we vandaag voor gaan? Kleurrijke vloerkleden!

Kleurrijk vloerkleed in de woonkamer

Een berg kleur

Een kleurrijk vloerkleed is er in alle soorten en maten. Zo is er bijvoorbeeld het kleed met een print in één kleur. Hiermee voeg je in een klap een berg kleur toe, maar maak je de ruimte niet per se drukker. Soms zorgt zo’n kleed juist voor meer rust, omdat het kleed de ruimte een geheel maakt.

Prints, prints, prints…

Heeft jouw basic interieur een flinke kleurinjectie nodig? Dan is een vloerkleed met een kleurrijke print misschien iets voor jou. Dit soort vloerkleden zijn er in overvloed en iedere print voegt weer net iets anders toe. Het Arguto vloerkleed van Linie Design bijvoorbeeld, is voorzien van verschillende kleuren maar straalt toch een bepaalde rust uit. Liever een speelse print? Dan is de Rose Kelim van HKliving misschien iets voor jou. En heb je de mooie Colour Carpet 01 van HAY al gezien?

De smaak te pakken gekregen? Zo krijg je meer kleur in huis zonder een kwast aan te hoeven raken.

Shop kleurrijke vloerkleden…

Benieuwd naar de rest van dit vrolijke huis? Bekijk de make-over van Marianne!

nog meer: wooninspiratie